Talvirakentajan huurteinen etu

Lunasta etu, saat ilma-vesilämpöpumpun uuteen kotiisi

Aloita uuden kotisi rakennus ensi talvena – tarjoamme ilma-vesilämpöpumpun veloituksetta (arvo 10 000 €). Kotimaisen Jäspin Tehowatti Air Mono lämmittää kotisi tehokkaasti talven paukkupakkasten keskellä, sekä huolehtii energiatehokkaasti myös käyttöveden lämmityksestä. Saat lunastettua tämän huikean edun itsellesi, kun uuden kodin toimitus sijoittuu alkuvuoden 2025 vakiotoimitusviikoille*.

Jätä tarjouspyyntö ja lunasta etu!

*Etu voimassa Sievitalon talopaketteihin, joiden toimitus on 1.1.-31.3.2025.

Sievitalolla huippuluokan asiakaskokemus

Olemme ylittäneet asiakastyytyväisyystavoitteemme, joka on ollut jo ennestään rakennusalan kirkkaimpia. NPS-lukumme on nyt 51! NPS-luku kuvaa sitä, kuinka suurella todennäköisyydellä yritystä suositellaan läheisille ja kollegoille, ja se muodostuu arvoasteikosta 0-10. Vertailukohtana voidaan pitää rakennusalalla tavallisesti hyvänä pidettyä NPS-lukua tuloksella 30. Olemme erittäin innoissamme tuloksestamme, eikä syyttä!

Olemme päässeet tavoitteeseen panostamalla työn tekemisen laatuun ja työmaahallintaan. Haluamme jatkossakin vastata asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin, sekä siihen, että kaupat kanssamme syntyvät ennen kaikkea laajan toimitussisällön, laadukkaan tekemisen ja kilpailukykyisen hinnan vuoksi.

Jäspi Tehowatti Air Mono

Talvikampanjaan kuuluva kotimaisen Jäspin ilma-vesilämpöpumppu tekee uuden kodin hankkimisesta entistäkin sujuvampaa. Ilma-vesilämpöpumppu on tehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu, joka sopii täydellisesti Sievitalon moderneihin koteihin. Laite lämmittää tehokkaasti niin kodin kuin käyttöveden. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin lunastat tämän arvokkaan edun itsellesi. Pääset tutustumaan Sievitalon talopaketteihin ja erilaisiin talomalleihin helposti sivustollamme.

Yleistä:

Ulkoyksikön teho 8 kW
Teräksestä valmistettu varaaja 215 l
Helppokäyttöinen, värinäytöllinen automatiikka
A-energialuokan kiertovesipumput
Aktiivijäähdytys mahdollisuus lisävarusteena
Energialuokka A++