Talopaketit – Sievitalolta kaikki tarvittava tieto talopaketeista!

Esittelyssä valmis talopaketti

Valmiit talopaketit ovat nimensä mukaisesti täysin muuttovalmiita koteja, jotka suunnitellaan alusta alkaen asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Talopaketit ovat vaivattomin ja nopein tapa rakennuttaa omakotitalo, sillä vältyt rakentamisen vaivalta sekä yllättäviltä kustannuksilta. Ei ole lainkaan ihme, että valmistalot ja talopaketit ovat suosittuja, sillä rakennusprojektin helppous ja vaivattomuus vetävät omasta kodista haaveilevia puoleensa. On oleellista muistaa, että talopakettia ei suinkaan tarvitse suunnitella täysin yksin, vaan talopaketit pohjautuvat joko kattavaan valikoimaamme tai asiakkaan toimittamaan talomallliin joka voidaan yhdessä meidän asiantuntijan kanssa muokata mieleiseksi. Lyhyesti ja ytimekkäästi: Voit valita muuttovalmiin kotisi joko Sievitalon talomallistosta tai oman mallisi mukaan tehtynä. 

Kolme valmiusastetta

Sievitalon talopaketteja on saatavilla kolmella eri valmiusasteella, joka määrittelee sen kuinka valmis unelmien talopaketti on projektin päättyessä. Kaikista talopakettien vaihtoehdoista suosituin on Muuttovalmis -talopaketti, joka on sinulle helppo tapa rakennuttaa unelmiesi koti. Tällöin tiedät, että kotisi valmistuu etukäteen sovittuna päivänä ja budjetoitu hinta pitää. Muuttovalmiin talopaketin toimittamisen aikana me huolehdimme rakentamisesta ja sisustamisesta perustuksista alkaen. Tontin ja liittymien hankinta sekä maatyöt hoituvat oman valvojan ja maarakentajan avulla. Pääset kuitenkin itse osallistumaan helppoihin avustaviin töihin. Jos teet mieluummin itse sisustustyöt, sinulle sopii Sisusta itse -toimitusvaihtoehtomme. Kolmas vaihtoehto on niin sanottu avaimet käteen tyylinen MuuttovalmisPlus -paketti. Siinä me hoidamme kaiken perustuksista lähtien tuttuun tyyliin ja tämän lisäksi hoidamme tavaroiden sisäänkannot, siivoukset ja ulkomaalauksen. Valikoimastamme löytyy myös Talo + Tontti -ratkaisu, jolloin voit luopua myös tontin hankintaan liittyvistä huolista.

Kodinrakentajan Raksa palvelu

Sievitalon sähköisen Raksa-palvelun avulla unelmatalon rakentaminen sujuu vaivattomasti. Helppokäyttöisen järjestelmän avulla tiedät aina, missä mennään ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Raksaa käyttävät kaikki kotisi rakentamisessa mukana olevat tahot Sievitalon omasta henkilökunnasta aliurakoitsijoihin, joten tiedot ovat aina ajan tasalla. Raksa-palvelu kuuluu vakiona kaikkiin Sievitalon toimitussisältöihin.

Talopaketin hankinta kannattaa

 • Helppo ja vaivaton ratkaisu unelmien kodille 
 • Toiveidesi mukainen 
 • Voit jättää rakentamiseen liittyvän huolen alan ammattilaisille
 • Budjetti pitää ja vältyt yllättäviltä piilokuluilta
 • Sievitalot rakennetaan sisätiloissa suomen nykyaikaisimmassa elementtitehtaassa
 • Sievitalolta saat aina kilpailukykyisen hinnan ilman kompromisseja

Ps. Tiesitkö, että Sievitalolta saat talopaketit markkinoiden laajimmalla toimitussisällöllä?

Talomallit ja tyylisuunnat

Sievitalon talomallisto sisältää laajan valikoiman erityylisiä ja eri elämänvaiheisiin sopivia talopaketteja tarkoituksenaan varmistaa, että jokaiselle uuden kodin hankkijalle löytyy sopiva koti. Talomallien koko ja kerrosmuoto ovat räätälöitävissä tarpeiden mukaisesti. Sievitalon talomalleja on saatavilla runsaslukuisesti, jolloin kotisi on takuulla juuri sellainen, kuin toivot. Talomallia valitessa tärkeimmiksi määritelmiksi nousevat asunnon koko, kerrosalojen määrä, talon tyyppi sekä makuuhuoneiden määrä. Kun sopiva talomalli on löytynyt, voidaan siirtyä kodin tyylin valintaan. On myös mahdollista käyttää Sievitalon Oma malli -suunnittelupalvelua. Oma malli -palvelussa voi nimensä mukaisesti suunnitella oman talomallin. Et kuitenkaan jää yksin suunnitteluvaiheessakaan, vaan autamme sinua koko yhteisen matkan ajan! 

Inspiroivan ja omannäköisen kodin ja talopaketin lähtökohtana on, että kodin tyylistä ja mallista voi päättää itse. Uuden kodin ja talopaketin mallin valinnan lisäksi kodin ilmeeseen vaikuttaa valittu tyyli. Löydä mieleisesi Sievitalon neljästä tyylivaihtoehdosta: suoraviivainen ja tyylisuuntien uusimpia tuulia mukaileva Trendi, klassista maalaisromantiikkaa henkivä Perinne, minimalistinen, tyylikäs ja vastakohdilla leikittelevä Kaupunki, sekä taiteilijasieluinen, mutta neutraalin luonnonläheinen Naturo. Voit tutustua tyylisuuntiin tarkemmin tyylisuunnat -esittelysivulla. 

Miltä kotona näyttää? Oletko intohimoinen sisustaja ja toteutuuko sisäinen mielenmaisemasi kodin ilmeessä? Sievitalo tarjoaa lisäksi sisustussuunnittelupalvelun vakiona uuden kodin rakentajalle. Ammattitaitoinen ja laadukas sisustussuunnittelutiimimme auttaa tekemään kodista persoonallisen ja oman näköisen. 

Trendi

Trendi -tyylisestä talopaketistä huokuu nykyajan virtaviivainen ja mutkaton ilme. Kikkailematon Trendi sopii sellaiselle talopaketin rakentajalle, joka haluaa olla ajan hermolla — ja vielä askeleen edellä. Trendi-talopaketit ovat yksinkertaisen toimivia ja sopivat monenlaiseen rakentamiseen.

Perinne

Klassisen kaunis Perinne -tyylinen talopaketti on varma valinta jokaiselle rakentajalle. Perinteistä muotoilua juhlistava talopaketti miellyttää kenen tahansa silmää. Tässä tyylissä ja talopaketissa ajaton kohtaa modernin ja lopputuloksena on jokaiseen miljööseen sopiva talomalli. Perinteet eivät ole suotta arvokkaita.

Kaupunki

Kaupunki-tyylinen talopaketti on urbaani kokonaisuus puhtaalla sekä tyylikkään yksinkertaisella suunnittelulla. Tyylisuunnasta heijastuu kaupunkimiljöön suorat linjat sekä rehelliset värivalinnat. Kaupunki-tyylin valitsemalla voi leikitellä maaseudun ja kaupungin kontrastilla aikaansaaden katseen vangitsevan lopputuloksen.

Naturo

Luonnon tekstuureilla leikittelevä Naturo -tyylinen talopaketti sopii persoonalliseen, mutta neutraaliin rakentamiseen. Naturo on täydellinen valinta sellaiselle talopaketin rakentajalle, joka haluaa olla lähellä luontoa myös kotisohvalla. Tämä tyyli kestää aikaa ja on aidosti tyylikäs ratkaisu kotiin kuin kotiin.

Lämpöhirsi

Lämpöhirsi -talopaketti uudistaa perinteisen hirsirakentamisen. Lämpöhirressä yhdistyy perinteisen hirren hyödyt sekä ekologisuus että edullisuus. Lämpöhirsitalon ilmanlaatu on erinomainen ja se on kestävä ja energiatehokas rakentamisratkaisu. Lämpöhirsi on lisäksi uniikki, hurmaava sekä maalaishenkinen tapa rakentaa unelmien koti. Lämpöhirressä korostuu etenkin sen energiatehokkuus.

Kenelle talopaketti sitten sopii?

Talopaketti sopii sellaiselle, joka haluaa päästä rakentamisesta helpommalla ja hajauttaa itse rakentamisesta syntyviä vastuita. Kun toiveena on huoleton unelmien koti – toteutus on saatavilla usealla eri valmiusasteella. Valitset vain sinulle parhaiten sopivimman vaihtoehdon Sisusta-itse, Muuttovalmis- tai MuuttovalmisPlus -paketeista.

Talopakettien toimitussisällöt – miten valmiin kodin haluat?

Sisusta itse -talopaketti

Uniikki ilme, joka on itse suunniteltu. Sisusta itse -talopaketti soveltuu täydellisesti sisustusintoilijalle ja harrasterakentajalle. Oma visio saa tilaa toteutua, kun valitset tämän paketin. Kodin rakentamiseen ja sisustamiseen osallistuminen voi olla sydämen asia. Tehtävämme on rakentaa kotisi sisäpinnat levyvalmiiksi ja huolehtia talotekniikasta. Saat sen sijaan keskittyä sisustustöihin, kuten seinä- ja lattiapintojen, kiintokalusteiden, kodinkoneiden, tulisijan ja listoitusten toteutuksista. Luodaan yhdessä uusi onnellisen elämän kotisi!

Muuttovalmis -talopaketti

Muuttovalmis -talopaketti on rakentajan unelma, sillä siinä on vain vähän asiakkaan vastuulle jääviä velvollisuuksia rakennusprojektin aikana. Tällaisia vastuita ovat muun muassa siivous, jätteiden vienti kaatopaikalle sekä joidenkin tarvikkeiden sisäänkannot. Me otamme huoleksemme kaiken muun rakentamisesta, sisustamisesta ja perustuksista alkaen. Tontin ja liittymien hankinta sekä maatyöt hoidetaan asiakkaan oman valvojan ja maarakentajan avulla. Muuttovalmis -koti valmistuu sovittuna ajankohtana ja sovittuun hintaan. Lähdetään tekemään uusi kotisi mutkattomasti!

MuuttovalmisPlus -talopaketti

MuuttovalmisPlus on laajin avaimet käteen -tason palvelumme. Tämä talopaketti on vaivattomin ja stressittömin tapa toteuttaa unelmakoti. Me teemme kaiken perustuksista eteenpäin, sinun tehtäväksesi jää ainoastaan tontin hankinta sekä maarakentamiseen liittyvät työt yhdessä vastaavan työnjohtajan ja maaurakoitsian kanssa. Pidämme sinut aktiivisesti mukana projektin eri vaiheissa niin, että tiedät hetki hetkeltä, missä mennään. MuuttovalmisPlus -koti on elämää vaille valmis. Astele sisään sovittuna päivänä ja siinä kaikki!

OmaMalli

Oma Malli -palvelun kautta suunnittelet itse haluamasi talokokonaisuuden toivomallasi valmiusasteella. Yksilöllinen suunnitelma toteutuu yhteistyössä ammattilaistemme kanssa osaavissa käsissä. Omannäköinen koti valmistuu avaimet käteen -periaatteella. Palvelu sopii asiakkaalle, joka osallistuu ja vaikuttaa vahvasti kodin pohjaratkaisuun, tilasuunnitteluun ja tilavarusteluun. Voit lähettää luonnoksesi tai piirustuksesi meille ja toteutamme haaveesi mukaisen kodin. Etkö ole varma, mistä lähteä liikkeelle? Olemme apunasi ensimmäisistä kysymyksistä alkaen.

Ekoplus -talopaketti

Sievitalon ekologinen vaihtoehto on nyt saatavilla. Mikäli olet kiinnostunut ekologisista materiaaleista rakentamisessa, kysy lisätietoja asiantuntijoiltamme. Ekoplus seinärakenne haastaa hirren – se hengittää ja takaa energiatehokkuuden vuoden ympäri. EkoPlus -seinärakenne nostaa jopa talon jälleenmyyntiarvoa.

Lämpöhirsi -talopaketti

Lämpöhirsi -talopaketti uudistaa perinteisen hirsirakentamisen. Lämpöhirressä yhdistyy perinteisen hirren hyödyt sekä ekologisuus että edullisuus. Lämpöhirsitalon ilmanlaatu on erinomainen ja se on kestävä ja energiatehokas rakentamisratkaisu. Lämpöhirsi on lisäksi uniikki, hurmaava sekä maalaishenkinen tapa rakentaa unelmien koti. Lämpöhirressä korostuu etenkin sen energiatehokkuus. Perinteisen hirsiseinän tulisi lämmönläpäisykertoimen, eli U-arvon perusteella olla ainakin 80 cm paksu, jotta se vastaisi normaalia lämpöhirsitalon seinää. Sievitalon lämpöhirsikodeissa on siis sekä lämmin että energiaa säästävä rakenne, joka näkyy säästetyissä lämmityskuluissa. Lue lisää Lämpöhirsi -talopaketista tästä!

 

Pyydä arvio taloedustajiltamme

Harkitsetko muuttovalmista taloa tai onko sinulla kysymyksiä projektiin liittyen? – Me autamme. Kysy meiltä neuvoa mieltä askarruttavissa asioissa matalalla kynnyksellä. Kysy lisätietoja osaavilta ja ammattitaitoisilta taloedustajiltamme. Yhteystiedot löydät täältä!

Talopakettien hinnoittelu

Talopaketin ja omakotitalon rakentamisen hinta on aina yksilöllistä ja monet asiat vaikuttavat rakentamisen kustannuksiin sekä koko valmiin omakotitalon rakentamisen hintaan. Esimerkiksi talopaketin valmiusaste määrittelee, kuinka valmiista paketista on kyse eli mitä kaikkea talopaketti sisältää. Talopaketin hinta muodostuu valmiusasteen lisäksi talon koon, mallin ja sijainnin perusteella. Tarjonnastamme on valittavissa juuri omiin toiveisiin sopivin talopaketti, joka määrittelee kokonaisuuden valmiusasteen. Taloedustajamme antavat sinulle mielellään lisätietoa eri talopakettivaihtoehtojen kustannuksista ja mitä asioita sinun pitää ottaa huomioon rakentamisessa.

Talopaketin ostaminen kannattaa, jos ei ole kiinnostunut toteuttamaan talonrakennusprojektia kokonaan itse. Talopakettien hankinnan yksi etu on se, että Sievitalolta saat aina realistisen pitävän budjetin ja vältyt yllättäviltä kustannuksilta. Jos sen sijaan tahtoo olla mukana talonrakennuksessa, räätälöitävät talopaketit mahdollistavat sen. Tietenkin myös intohimoinen sisustaja saa vapaat kädet halutessaan. Talopaketit ovat viime vuosina yleistyneet paljon ja yhä useampi kodinrakentaja valitsee valmiin talopaketin. Sievitalolta saatkin tarkan kustannusarvio heti projektin alkumetreillä.

Tutustu alta ihastuttavan Sievitalo 115B, Kaupunki -mallin hinnoitteluun. Talomalleihin voit tutustua verkkosivuilla tai tilaamalla ilmaisen talokirjan helposti sähköpostiisi. Mikäli kaipaat apua talomallin valinnassa ja budjettiin liittyvissä asioissa, voit kysyä lisätietoja aina auttavilta taloedustajiltamme!

Muuttovalmis -talopaketin esimerkkilaskelma

Esimerkkilaskelma talomallista Sievitalo 115B, Kaupunki

Sievitalo 115B, Kaupunki

Tutustu ihastuttaviin talomalleihin tilaamalla ilmainen talokirja sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen talokirja!

Näin kotisi rakentuu

Näin ihastuttava kotisi rakentuu vaivattomasti, ja projektin seuranta onnistuu vaivattomasti Raksa -palvelumme kautta.

Kaipaatko inspiraatiota talopaketin valintaan?

Tutustu ikimuistoisiin asiakastarinoihimme!

Asiakkaamme kertovat mielellään matkasta unelmiensa kodin rakentamisen parissa. Asiakastarinoista saat rohkeutta ja inspiraatiota omaan ideointiin sekä näet, millaisia eri toteutuksia olemme luoneet aiemmin. Tutustu erilaisiin ja eri tyylisiin kohteisiin. Esittelyssä Asuntomessujen yleisöäänestyksen “Paras talo” ja “Paras sisustus” -kodit. Mukana myös Suomen kaunein Sievitalo -kilpailun voittaja ja muita kilpailussa pärjänneitä kohteita.

Etsinnässä valmis talo + tontti?

Koti ja tontti yhdellä iskulla ilman rakennus- ja remonttihuolia? Sekin on täysin mahdollista. Sievitalo on kehittänyt konseptin, jossa saat upouuden, valmiiksi rakennetun omakotitalon omalla tontilla loisteikkaalta sijainnilta. Talo + Tontti kohteissa kiinnitämme huomiota erityisesti aikaa ja käyttöä kestäviin pohja- ja tilaratkaisun. 

Muun muassa seuraavia etuja tarjoamme myös ennakkomarkkinoinnissa olevalle ihastuttavallae paritalolle Helsingin Metsälässä.

 • Turvallinen ja energiatehokas rakenne
 • Toimivat tilaratkaisut ja tyylikkäät sisustusvaihtoehdot
 • Energiatehokkaat kodinkoneet
 • Laadukkaat kiintokalusteet
 • Ylelliset saunatilat
 • Lämmönlähteenä vesi-ilmalämpöpumppu sekä aurinkopaneelit.

Etsitkö tonttia ja unelmakotia? Tutustu suosittuihin ja ihastuttaviin talo + tontti ratkaisuihimme tästä!

Miksi Sievitalo: 10 syytä ostaa Sievitalo

 1. Helppous ja mutkattomuus
 2. Ammattitaitoinen palvelu ja vankka asiantuntemus
 3. Monipuolinen valikoima
 4. Ottaa huomioon juuri sinun tarpeesi
 5. Kilpailukykyiset edut
 6. Olemme apunasi koko urakan ajan
 7. Tilaa omalle visiolle ja toteutukselle
 8. Pysymme sovitussa budjetissa ja aikataulussa
 9. Moderni ja kestävä kumppani
 10. Hoidamme sinulle unelmiesi kodin

Tilaa ilmainen talokirja sähköpostiisi tai ota yhteyttä!