Asiakastarinat

Kokemuksia Sievitalon talopaketeista

Unelmien koteja ja onnellista elämää. Käytännöllisyyttä, kauneutta ja toimivia tilaratkaisuja sekä yksilöllisiä omakotitaloja.

Lue lisää Sievitalosta ja erilaisista kodeista asiakkaidemme kertomana.

 

Tervetuloa tutustumaan asiakkaidemme tarinoihin!

Uusi koti vanhan kartanon kylkeen

Emilia ja Teemu Verto päätyivät rakentajiksi, koska toiveet täyttävää omakotitaloa ei muutoin löytynyt.

"Kaikkia meidän toiveita kuultiin, en oikeestaan löydä mitään huonoa sanottavaa. Yhteistyö myyjän kanssa sujui loistavasti."

Ruutupaperilta unelmien kodiksi

Mikko Mömmö ja Mimmi Kouri asuvat perheensä kanssa Espoossa, vuonna 2021 valmistuneessa omakotitalossa. Sievitalojen rakentama kaksitasoinen koti on moderni, kaunis ja hyvin valoisa kokonaisuus. Pohjaratkaisu on pariskunnan itsensä suunnittelema ja uusi koti on kokonaisuutena juuri sitä, mitä he olivat toivoneetkin.

"Muuttovalmis ratkaisu oli oikea valinta"

TV:stä tutun perheen Sievitalo nousi Tampereelle

Tia Vainionpää-Vianderin ja Tero Vianderin kolmilapsisessa perheessä rakentaminen tuli ajankohtaiseksi, kun etäisyys lasten harrastusten ja kodin välillä kävi työlääksi. Matka treenihalleille lyheni tunnista kymmeneen minuuttiin uuden kodin rakennuttua Tampereen Leinolaan. Tian ja Teron unelmakodin valmistumista seurattiin viime kesänä TV5:n Kotiunelmia-sarjan toisella tuotantokaudella.

"Rakentamisen kustannukset saatiin kuriin talopaketilla."

Muuttovalmis Sievitalo oli helppo ja huoleton valinta

Keihäänheittäjä Tero Järvenpään perheelle valmistui upea koti Kangasalan vehreään ja rauhalliseen ympäristöön. Yleisurheilun siivittämää liikunnallista arkea viettävä 5-henkinen perhe halusi unelmakotinsa muuttovalmiina.

”Olemme todella tyytyväisiä rakennusprojektin onnistumiseen. Kodista tuli ihanan lämminhenkinen, ja täällä on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.”

Lämminhenkinen ja ajaton koti lapsiperheelle

Sievitalo Kultakoivu ihastutti Tuusulan Asuntomessuilla. Tämä viihtyisä ja harmoninen koti viehättää sekä lämminhenkisyydellään että käytännöllisyydellään.

Kaksikerroksisen omakotitalon kerrosala on 182 m2 ja asuinala 154 m2.

Ajaton ja lämminhenkinen lapsiperheen koti Tuusulan Asuntomessuilla

Asuntomessujen yleisöäänestyksen Paras talo ja Paras sisustus

Sievitalo rakensi palkitun messutalon Tanja ja Juho Laurilalle. Kohde toteutettiin Sievitalon Oma Malli -palveluna asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan.

Työn jälki ja materiaalit ovat laadukkaita. Lisäksi yhteistyöstä rakentajan kanssa välittyi hyvä henki ja ihmisläheisyys.

Koti täynnä valoa ja kauniita yksityiskohtia

Heinosen perheen koti sijaitsee viehättävässä mänty- ja kalliomaastossa Nokian Harjuniityssä. Yksikerroksisen omakotitalon kerrosala on 142 m2 ja asuinala 122 m2.

Lopputuloksena on meidän perheellemme täydellinen koti, emme muuttaisi täällä mitään. Olemme todella tyytyväisiä.

Viisihenkisen perheen maalaisromanttinen koti

Tässä kodissa asuva perhe rakastaa sisustusta sekä pieniä yksityiskohtia. Koti, jonka rakentamisesta muodostui yksi elämän parhaista kokemuksista.

Ollaan monesti puhuttu iltaisin, että ei kyllä vieläkään muutettaisi mitään.

Suomen kaunein Sievitalo

Nelihenkinen perhe räätälöi kotinsa toimivaksi kokonaisuudeksi. Heillä on perinteinen talo käytännöllisellä pohjaratkaisulla, jonka sisustusmateriaalit on valittu kestämään käyttöä sekä aikaa. Talo äänestettiin Suomen kaunein Sievitalo -kilpailun voittajaksi.

Talo on räätälöity meidän näköiseksemme omista lähtökohdistamme ja siitä on tehty toimiva kokonaisuus.

Satumaa – unelmien koti

Luonnon läheisyyteen rakennettu talo on asukkaansa haaveiden täyttymys. Kaikki talon pintamateriaalit on valittu Sievitalon talopakettiin kuuluvista vaihtoehdoista. Talo on siis todellinen Sievitalo lattiasta kattoon. Talo sijoittui toiseksi Suomen kaunein Sievitalo -kilpailussa.

Kotini on harmoninen, kaunis, kodikas ja viihtyisä kokonaisuus!

Moderni koti lapsiperheen tarpeisiin

Nelihenkinen perhe halusi kotiinsa modernin ilmeen ja toimivan sekä käytännöllisen pohjaratkaisun lapsiperheen tarpeisiin. Etenkin erillinen arkieteinen helpottaa lapsiperheen arkea. Talo sijoittui kolmanneksi Suomen kaunein Sievitalo -kilpailussa.

Talomme edustaa tämän päivän modernia rakennustyyliä.

Talopaketti luonnon ehdoilla

Vierailu omarantaisella metsätontilla sinetöi pariskunnan päätöksen rakentaa talo. Projektin kantavana ajatuksena oli rakentaa koti, joka sopii maastoon ja kunnioittaa tilaansa. Talo oli yksi Suomen kaunein Sievitalo -kilpailun finalisteista.

Kotimme on juuri niin kaunis ja toimiva kun se voi mahdollisesti olla. Siellä on hyvä elää ja olla onnellinen.

Väreillä harmoniaa ja kotoisaa tunnelmaa

Aikaisemmin kaksikerroksisessa rivitalossa asunut perhe päätti rakennuttaa muuttovalmiin kodin, kun oikeanlaista omakotitaloa ei löytynyt. Perinteistä talomallia on modernisoitu isoilla ikkunoilla ja taloa kiertävällä terassilla. Talo oli yksi Suomen kaunein Sievitalo -kilpailun finalisteista.

Meidän talossa on uskallettu käyttää seinissä ja kalusteissa värejä jotka harmonisesti yhdistävät huoneita ja luovat kotoisan tunnelman.

Tilava ja moderni kaupunkikoti

Tässä nelihenkisen perheen modernissa kodissa on tilaa jokaiselle. Valoisa koti on suunniteltu lapsiperheen tarpeisiin. Talo oli yksi Suomen kaunein Sievitalo -kilpailun finalisteista.

Moderni kaupunkikotimme on kahdessa tasossa ja suunniteltu lapsiperheen tarpeisiin.

Käytännöllinen ja kaunis koti

Tämän lapsiperheen koti on valoisa ja avara, jossa on erittäin toimiva pohjaratkaisu. Talon ajatonta arkkitehtuuria korostavat tarkoin harkitut kotimaiset klassikkohuonekalut. Talo oli yksi Suomen kaunein Sievitalo -kilpailun finalisteista.

Talopakettiin on mielestämme saatu paketoitua sekä käytännöllisyys että kauneus, joita molempia tarvitaan arjessa ja silloin, kun koti pukeutuu juhlaan.

Upea kaupunkitalo maalla

Ensikertalaisrakennuttajapariskunta rakensi kaupunkitalon maaseudulle. Nyt heillä on viiden tähden paikka viettää vapaa-aikaa. Talo on yksi Suomen kaunein Sievitalo -kilpailun finalisteista.

Talo syntyi kahdelle ensikertalais-rakennuttajalle ilahduttavan hyvin sujuneen raksailun tuloksena.