Talopaketti - eri tyylisuunnat

Löydä juuri sinulle sopiva talopaketti ja tyylisuunta

Inspiroivan ja uniikin rakentamisen ytimessä on mielestämme se, että kaikesta voi alusta alkaen päättää itse. Jokainen talomallimme on saatavilla neljässä eri tyylisuunnassa, joita ovat Trendi, Perinne, Kaupunki sekä Naturo. Löydä juuri Sinua puhutteleva ratkaisu ja rakenna unelmiesi koti!

Trendi

Trendi -tyylisestä talopaketistä huokuu nykyajan virtaviivainen ja mutkaton ilme. Kikkailematon Trendi sopii sellaiselle talopaketin rakentajalle, joka haluaa olla ajan hermolla — ja vielä askeleen edellä. Trendi-talopaketit ovat yksinkertaisen toimivia ja sopivat monenlaiseen rakentamiseen. 

Perinne

Klassisen kaunis Perinne -tyylinen talopaketti on varma valinta jokaiselle rakentajalle. Perinteistä muotoilua juhlistava talopaketti miellyttää kenen tahansa silmää. Tässä tyylissä ja talopaketissa ajaton kohtaa modernin ja lopputuloksena on jokaiseen miljööseen sopiva talomalli. Perinteet eivät ole suotta arvokkaita. 

Kaupunki

Kaupunki-tyylinen talopaketti on urbaani kokonaisuus puhtaalla sekä tyylikkään yksinkertaisella suunnittelulla. Tyylisuunnasta heijastuu kaupunkimiljöön suorat linjat sekä rehelliset värivalinnat. Kaupunki-tyylin valitsemalla voi leikitellä maaseudun ja kaupungin kontrastilla aikaansaaden katseen vangitsevan lopputuloksen. 

Naturo

Luonnon tekstuureilla leikittelevä Naturo -tyylinen talopaketti sopii persoonalliseen, mutta neutraaliin rakentamiseen. Naturo on täydellinen valinta sellaiselle talopaketin rakentajalle, joka haluaa olla lähellä luontoa myös kotisohvalla. Tämä tyyli kestää aikaa ja on aidosti tyylikäs ratkaisu kotiin kuin kotiin. 

Lämpöhirsi

Lämpöhirsi -talopaketti uudistaa perinteisen hirsirakentamisen. Lämpöhirressä yhdistyy perinteisen hirren hyödyt sekä ekologisuus että edullisuus. Lämpöhirsitalon ilmanlaatu on erinomainen ja se on kestävä ja energiatehokas rakentamisratkaisu. Lämpöhirsi on lisäksi uniikki, hurmaava sekä maalaishenkinen tapa rakentaa unelmien koti. Lämpöhirressä korostuu etenkin sen energiatehokkuus.