Valmistalo – Helppo ja vaivaton toiveidesi talopaketti

Valmistalo – Helppo ja vaivaton toiveidesi talopaketti

Valmistalo on nimensä mukaisesti täysin muuttovalmis koti, joka suunnitellaan alusta alkaen asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Ei ole siis ihme, että valmistalot ja valmistalopaketit ovat suosittuja, sillä rakennusprojektin helppous ja vaivattomuus vetävät puoleensa. Valmistaloa ei suinkaan tarvitse suunnitella täysin yksin, vaan Sievitalolta saat apuusi osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi markkinoiden kattavimmat toimitussisällöt, joista löytyy jokaiselle mieluisa valmistalopaketti.

Valmistalojen ehkäpä suosituimpia puolia on se, että ne rakennetaan asiakkaiden toiveiden mukaiselle valmiustasolle. Sievitalojen valikoimasta löydät kolme erilaista vaihtoehtoa unelmiesi valmistalolle. Kaikista valmistalo vaihtoehdoista suosituin on Muuttovalmis -talopaketti, joka on sinulle helppo tapa rakennuttaa unelmiesi koti. Jos teet mieluummin itse sisustustyöt, sinulle sopii Sisusta itse -toimitusvaihtoehtomme. Tai miten olisi helpoista helpoin avaimet käteen tyylinen MuuttovalmisPlus -paketti? Siinä me hoidamme kaiken alusta loppuun, jolloin tarvitset vain tontin. Valmistalojen valikoimastamme löytyy myös Talo + Tontti -ratkaisu, jolloin voit luopua myös tontin hankintaan liittyvistä huolista.

Valmistaloja on saatavilla useille eri valmiusasteilla, joka vaikuttaa myös oleellisesti valmistalopaketin hintaan ja hinnoitteluun. Sievitalo tarjoaa myös aina heti projektin alkaessa realistisen ja selkeän kokonaisbudjetin, jossa on helppo pysyä. Meidän toimituksemme ei täten sisällä piilokuluja. Selkeä valmistalon toimitussisältö kertoo, mitä hinta pitää sisällään. Parhaan arvion ja ehdotuksen saat aina osaavilta taloedustajiltamme.

Pyydä arvio taloedustajiltamme

Harkitsetko valmistaloa tai onko sinulla kysymyksiä valmistaloprojektiin liittyen? – Me autamme! Kysy lisätietoja osaavilta ja ammattitaitoisilta taloedustajiltamme. Yhteystiedot löydät täältä!

Tutustu talomalleihin

Haluatko löytää inspiraatiota unelmiesi valmistalon toteutukseen? Tutustu ihastuttaviin valmistaloihin tilaamalla talokirja veloituksetta sähköpostiisi tai suoraan postiluukkuun tästä!