Rakentamisen vaiheet

Sievitalo opastaa, auttaa ja on mukana rakentamisen kaikissa vaiheissa

Oman kodin rakentaminen pitää sisällään monta mielenkiintoista vaihetta. Yhdessä Sievitalon ammattilaisten kanssa omakotitalon hankinta ja toteutus sujuu vaivattomasti. 

Sievitalon Rakentajan opas auttaa sinua ymmärtämään rakentamiseen liittyviä vaiheita ja tekee omakotitalon hankinnan helpommaksi. Osaavat ja kokeneet asiantuntijamme toimivat tukenasi kaikissa rakentamisen vaiheissa – suunnittelusta luovutukseen asti.

Tilaa ilmainen Sievitalon Rakentajan opas ja ole yhteydessä taloedustajaamme!

1. AJATUS TAI HAAVE RAKENTAMISESTA

Haaveiletko ikiomasta, juuri sinun perheesi tarpeisiin suunnitellusta kodista? Ole rohkeasti heti yhteydessä taloedustajaamme. Asiantunteva edustajamme osaa neuvoa, mistä kannattaa aloittaa, mitä pitää selvittää ja miten eri asioiden kanssa kannattaa edetä.

Edustajaan voit olla yhteydessä soittamalla, sähköpostilla tai WhatsAppilla.

Ota yhteyttä edustajaan

2. TALOMALLEIHIN TUTUSTUMINEN

Tutustu talomalleihin Sievitalon verkkosivuilla ja tilaa Talokirja!

Sovi seuraavaksi suunnittelupalaveri edustajan kanssa. Muokataan talosi pohjasuunnitelma mieleiseksi ja koostetaan kokonaisbudjetti.

Tilaa talokirja

3. PÄÄTÖSTEN TEKEMINEN

Kun talosi pohja on suunniteltu ja kustannusarvio on tehty, teet hankintasopimuksen Sievitalon kanssa.

 

4. SUUNNITTELU

Suunnitteluvaiheen alussa toimitat tiedot tontista Sievitalolle. Tämän jälkeen haetaan rakennuslupa ja tehdään sisustussuunnittelu.

5. RAKENTAMINEN

Nyt päästään varsinaisiin rakennushommiin! Maanrakennustöiden jälkeen alkaa kotisi rakentaminen ja pääset tekemään asumiseen liittyviä hankintoja, kuten huonekaluja ja piharakennuksia.

6. MUUTTO

Eikä aikaakaan, kun on voit availla muuttolaatikkoja ja asettua taloksi. Onnea uuteen kotiin! Takuutarkastuksen pidämme noin vuoden päästä muutosta.

Sievitalon kanssa kotisi rakentaminen hoituu hallitusti ja sovitusti

Me hallitsemme suunnittelun, rakentamisen ja projektikokonaisuuden. Sievitalon kanssa yhteistyö toimii ja sinä  tiedät, miten kotisi rakentaminen etenee. Lue lisää talopaketeistamme tästä!

Lue lisää

Tilaa myös Talokirja tai ota yhteyttä edustajaan.

Lataa Talokirja tai pyydä yhteydenottoa