Muuttovalmis talo ja muuttovalmiit talopaketit

Muuttovalmis talo – Tie haaveidesi kotiin.

Ota haaveidesi koti vastaan – muuttovalmis talo on vaivattomin ja nopein reitti uuteen kotiin. Muuttovalmis talo on suunniteltu sopimaan elämääsi ja arkeesi sekä siihen, mitä kodilta kaipaatkaan. Tilaa yhdessäololle, arjen keskelle, harrastuksille, muuttuviin tilanteisiin, kotona viihtymiselle ja elämän tärkeisiin hetkiin. 

Aloita matka kohti muuttovalmista kotiasi

Matka kohti haaveiden kotiasi voi alkaa, mutta mitä se maksaa? Talopaketin hintaan vaikuttavat muun muassa sijainti, aikataulu sekä valittuun talomalliin toteutetut yksilölliset muutokset. Muuttovalmiita koteja on saatavilla useilla eri valmiusasteilla, joka vaikuttaa myös oleellisesti valmistalopaketin hintaan. Myös erilaisten materiaalien kustannukset sekä rakentamisen ajankohta vaikuttavat muuttovalmiin kodin hintaan. Budjettiin vaikuttavat luonnollisesti myös kerrosalojen määrä sekä kodin koko. Kuitenkin tärkein tehtäväsi muuttovalmista kotia pohtiessasi on päättää, millaisen kodin haluat, sillä me hoidamme loput.

Sievitalo tarjoaa myös aina heti projektin alkaessa realistisen ja selkeän kokonaisbudjetin, jossa on helppo pysyä. Meidän toimituksemme ei täten sisällä piilokuluja. Selkeä valmistalon toimitussisältö kertoo, mitä hinta pitää sisällään. Parhaan arvion ja ehdotuksen saat aina osaavilta taloedustajiltamme, joiden yhteystiedot löydät täältä!

Muuttovalmis koti kehystää elämääsi

Unelmiesi koti kertoo sinusta. Millainen oma elämäsi on ja miten kotisi palvelee sitä parhaiten? Tutustu vaihtoehtoisiin ratkaisuihimme ja valitse sinulle parhaiten sopiva koti. Yhdistä elämäntyylisi asumiseen. Erilaiset talomallimme takaavat, että löydät mieleisen kodin, suosit sitten modernia, uniikkia tai perinteisempää tyyliä.

Muuttovalmiiden kotien ehkäpä suosituimpia puolia on se, että ne rakennetaan asiakkaiden toiveiden mukaiselle valmiustasolle. Sievitalojen valikoimasta löydät kolme erilaista vaihtoehtoa unelmiesi muuttovalmiille kodille. Kaikista vaihtoehdoista suosituin on Muuttovalmis -talopaketti, joka on sinulle helppo tapa rakennuttaa unelmiesi koti. Jos teet mieluummin itse sisustustyöt, sinulle sopii Sisusta itse -talopakettimme. Tai miten olisi helpoista helpoin avaimet käteen tyylinen MuuttovalmisPlus -talopaketti? Siinä me hoidamme kaiken alusta loppuun, jolloin tarvitset vain tontin. Muuttovalmiiden talojen valikoimastamme löytyy myös Talo + Tontti -ratkaisu, jolloin voit luopua myös tontin hankintaan liittyvistä huolista.

Pyydä arvio taloedustajiltamme

Harkitsetko muuttovalmista taloa tai onko sinulla kysymyksiä projektiin liittyen? – Me autamme! Kysy lisätietoja osaavilta ja ammattitaitoisilta taloedustajiltamme. Yhteystiedot löydät täältä!

Tutustu talomalleihin

Haluatko löytää inspiraatiota unelmiesi muuttovalmiin talon toteutukseen? Tutustu ihastuttaviin valmistaloihin tilaamalla talokirja veloituksetta sähköpostiisi tai suoraan postiluukkuun tästä!