Lämpöhirsi -talopaketti

Lämpöhirsi uudistaa perinteisen hirsirakentamisen

Lämpöhirressä yhdistyy perinteisen hirren hyödyt sekä ekologisuus että edullisuus. Lämpöhirsitalon ilmanlaatu on erinomainen ja se on kestävä ja energiatehokas rakentamisratkaisu. Lämpöhirsi on lisäksi uniikki, hurmaava sekä maalaishenkinen tapa rakentaa unelmien koti. 

Lämpöhirressä korostuu etenkin sen energiatehokkuus. Perinteisen hirsiseinän tulisi lämmönläpäisykertoimen, eli U-arvon perusteella olla ainakin 80 cm paksu, jotta se vastaisi normaalia lämpöhirsitalon seinää. Sievitalon lämpöhirsikodeissa on siis sekä lämmin että energiaa säästävä rakenne, joka näkyy säästetyissä lämmityskuluissa.

Tiesitkö, että kaikki talomallimme ovat saatavilla myös Lämpöhirsi -ratkaisuna?

Haluatko löytää inspiraatiota unelmiesi muuttovalmiin talon toteutukseen? Tutustu ihastuttaviin valmistaloihin verkkosivuillamme tai tilaamalla talokirja veloituksetta sähköpostiisi tai suoraan postiluukkuun tästä!

Tutustu talomalleihin verkkosivuillamme!

Ekologinen ja edullinen vaihtoehto hirsitalolle

Tämä uusi talotyyppi näyttää perinteiseltä hirsitalolta, mutta siinä on pienempi hiilijalanjälki ja se on huomattavasti edullisempi kuin perinteinen lamellihirsitalo. Alta löydät esimerkkikuvauksen siitä, miten lämpöhirsiratkaisu eroaa perinteisestä lamellihirsitalosta niin rakentamisen vaiheiden kuin koko elinkaaren hiilijalanjäljestä.

Lämpöhirsitalon hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi kuin perinteisen lamellihirsitalon. Hiilijalanjäljen laskenta on toteutettu koko 50 vuoden elinkaaren mukaisesti. Tiesitkö, että lämpöhirsitaloja lämmittävä Ekovilla on lämmin, ympäristöystävällinen, turvallinen ja pitkäikäinen eriste!

Lämpöhirsi soveltuu kaikkiin Sievitalon vakiotalomalleihin

”Olemme huomanneet, että markkinoilla on kasvava tarve edullisemmalle hirsitalon tyyppiselle ekologiselle ratkaisulle. Siksi olemme kehittäneet lämpöhirsitalon, joka onsekä kestävä että edullinen vaihtoehto perinteiselle lamellihirsitalolle. Lämpöhirsitalon kehityksessä on panostettu muovittoman seinärakenteen ja ekologisuuden lisäksi energiatehokkuuteen, jolla saadaan talon energiakulutus ja kiinteät asumiskustannukset pienemmäksi.” – Sievitalo, Tuomas

7 syytä valita lämpöhirsi

  • Kustannustehokas
  • Aidosti painumaton
  • Ajaton hirsitalon ulkonäkö
  • Ekologinen (pieni hiilijalanjälki)
  • Hengittävä seinärakenne, tasapainottaa huoneilman kosteutta
  • Hyvä äänieristävyys (Ekovillan tiheä ja pehmeä kuiturakenne eristää hyvin ääntä)
  • Energiatehokas (ilmatiivis)

Perinteisen lamellihirsiseinän tulisi lämmönläpäisykertoimen, eli U-arvon perusteella olla ainakin 80 cm paksu, jotta se vastaisi normaalia lämpöhirsitalon seinää. Sievitalon lämpöhirsikodeissa on siis sekä lämmin että energiaa säästävä rakenne, joka näkyy säästetyissä lämmityskuluissa.

Oheisesta kuvasta näet havainnollistavan läpileikkauksen Lämpöhirsiseinän rakenteesta.

 

Pyydä arvio taloedustajiltamme

Harkitsetko muuttovalmista taloa tai onko sinulla kysymyksiä projektiin liittyen? – Me autamme! Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää lämpöhirsitalon eduista ja kuinka voimme auttaa sinua rakentamaan uuden, kestävän ja edullisen kodin. Kysy lisätietoja osaavilta ja ammattitaitoisilta taloedustajiltamme. Yhteystiedot löydät täältä!