Onnellisen elämän kodit Sievitalolta

Sievitalo yrityksenä

Sievitalolla olemme erikoistuneet arjessa toimivien talopakettien ja asumisratkaisujen suunnitteluun sekä toteuttamiseen. Olemme ylpeitä saadessamme rakentaa suomalaisille onnellisen elämän omakotitaloja ja vapaa-ajan asuntoja. 

 

Osaavat ja kokeneet asiantuntijamme toimivat asiakkaidemme tukena ja apuna kaikissa rakentamisen vaiheissa – suunnittelusta luovutukseen asti. 

 

Arvomme ovat terveellisyys, kestävyys ja ympäristöystävällisyys. Nämä arvot huomioimme kaikessa toiminnassamme, kuten materiaalivalinnoissa, tuotekehityksessä, suunnittelussa ja tuotannossa. 

66

Liikevaihto M€ (2019)

Sievitalo kuuluu Sievi Group -konserniin.
Hyödynnämme tuotannossamme koko konsernin osaamista. Olemme vakavarainen yritys, kanssamme on turvallista toimia.

 

120

Henkilökunta

Palvelemme asiakkaitamme alan parhaiden ammattilaisten voimin, koulutamme ja kehitämme tekijöidemme ammattitaitoa jatkuvasti. Konsernimme 120 ihmistä sekä sadat alihankkijamme tekevät päivittäin töitä laadukkaan ja kestävän rakentamisen sekä sen kehittämisen puolesta.

 

150

Rakennuskohteet (vuosittain)

Meillä on vahva kokemus tuhansien kotien rakentamisesta. Meillä on ajanmukaiset ja huolella suunnitellut talomallit. Käyttämämme materiaalit ovat korkealaatuisia ja tarkoin valittuja.

Terveellinen talopaketti

Sievitalon kodeissa on hyvä asua, olla ja hengittää.
Emme ota riskejä, Sievitalon koti on turvallinen koko perheelle. Huolehdimme aina esimerkiksi kuivaketjun pitävyydestä sekä hyvästä sisäilman laadusta.

 

LUE LISÄÄ

Kestävä talopaketti

Huolella suunniteltu ja hyvin toteutettu omakotitalo kestää. Käytämme ratkaisuja, jotka olemme todenneet pitkäikäisiksi ja parhaiten toimiviksi. Käytössäsi on laaja valikoima pintamateriaaleja, jotka on suunniteltu kestävyys ja laadukkuus huomioiden. Saat meiltä sekä trendikkäät uutuudet että kestosuosikit.

LUE LISÄÄ

Ympäristöystävällinen talopaketti

Suunnittelussa ja tuotannossa huomioimme

  • energiatehokkuuden
  • kierrätyksen
  • ympäristöystävällisen toiminnan
  • ekologiset tuotevalinnat.

Huomioimme talon koko elinkaaren aikaisen ympäristökuormituksen, energiankulutuksen ja ylläpitoon liittyvät kustannukset. Laskemme kaikkien kohteidemme hiilijalanjäljen. Lue lisää hiilijalanjälkilaskelmista.

LUE LISÄÄ