KOMIA-talomallisto

”Iso tai pieni, KOMIA se on”

 

Olemme kuunnelleet asiakkaiden toiveita ja luoneet uuden talomalliston, jonka yksi tärkeimmistä lähtökohdista on minimoida hukkaneliöt ja karsia sitä kautta turhat kustannukset. Tarkoin harkittujen ratkaisujen jälkeen voimme ylpeänä esitellä KOMIA-talomalliston, jossa minimalistisen tyylikäs ulkomuoto ja pohjalaisen puurakentamisen ammattitaito yhdistyvät laadukkaaseen ja laajaan sisustusvalikoimaan.

Sievitalon syntyperä ja tehdas on Pohjois-Pohjanmaalla; läpinäkyvyys ja rehellisyys ovat meille tärkeitä arvoja ja ohjaavat vahvasti toimintaamme. Nämä näkyvät myös meidän KOMIA-mallistossa. Taloihin sisältyy aina laadukkaat ja laajat sisustusvalikoimat, jotta asiakkaan ei tarvitse ostaa lisähintaisia tuotteita saadakseen laadukkaan kodin. Sievitalon ostaessaan asiakas voi aina luottaa siihen, että koko talo on rakennettu pitkäikäisillä materiaaleilla ja rakenneratkaisuilla – vaikka kaikkea ei aina hoksaisi kysyäkään.

KOMIA-mallistoon voi tehdä samaan tapaan muutoksia kuin Sievitalon muihinkin malleihin: julkisivutyyliä, väliseiniä ja ikkunoita voi muuttaa, kuten myös pohjan voi kääntää peilikuvaksi.

Komia 83

3h, keittiö, khh, työtila
Kerrosala: 83m2
Huoneistoala: 71m2

Komia 100

4h, keittiö, khh, sauna, arkiet.
Kerrosala: 101m2
Huoneistoala: 87m2

Komia 110

4h, keittiö, khh, sauna.
Kerrosala: 110m2
Huoneistoala: 96m2

Komia 125

5h, keittiö, khh, sauna
Kerrosala: 125m2
Huoneistoala: 110m2

Komia 130

5h, keittiö, khh, sauna, työtila
Kerrosala: 130m2
Huoneistoala: 112m2