MuuttovalmisPlus eli avaimet käteen -talopaketti

Korkealuokkainen MuuttovalmisPlus -talopaketti

Tiesitkö, että voit saada kotisi avaimet käteen -ratkaisuna?

Sievitalo MuuttovalmisPlus on laajin avaimet käteen -talopaketti palvelumme, joka on vaivattomin tapa toteuttaa toiveidesi koti. Muuttovalmis talopaketti riisuu sinut talonrakennusprojektin stressiltä ja vaivalta. Se on huolettomin ja helpoin tie oman kodin rakentamiseen. Voit astella unelmiesi kotiin ja elämääsi huolettomasti. Tehtäväksesi jää valinnan tekeminen toimitusvaihtoehdoistamme, me hoidamme kaiken muun. Valitse muuttovalmis talopaketti, niin me huolehdimme talonrakennuksesta puolestasi halutessasi perustuksista sisustukseen. Pidämme sinut tiiviisti mukana projektissa niin, että tiedät mitä tapahtuu projektin jokaisessa vaiheessa ja niin, ettei kustannuksiin tule yllätyksiä. Uusi kotisi luodaan vankalla ja luotettavalla ammattitaidolla.

Lopputuloksena on täysin toiveidesi mukainen omakotitalo. Voit valita MuuttovalmisPlus kotisi joko Sievitalon talomallistosta tai oman mallisi mukaan tehtynä. Me huolehdimme rakentamisesta ja sisustamisesta perustuksista alkaen, lisäksi hoidamme tavaroiden sisäänkannot, siivoukset ja ulkomaalauksen. Tontin ja liittymien hankinta sekä maatyöt hoituvat näppärästi oman valvojan ja maarakentajan avulla. Kotisi toteutetaan Sievitalon osaavissa käsissä, laadukkaasti aina alusta loppuun. Kanssamme on vaivatonta tehdä yhteistyötä ja huomioimme toiveesi koko projektin ajan. Tämän lisäksi talon ja materiaalien hinnoittelu on loogista ja läpinäkyvää – sinun on helppo ymmärtää, mistä maksat.

Me toteutamme sinulle onnellisen elämän kodin!

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä alueesi edustajaan!

”Tämän helpompaa ei voi rakentaminen olla: saimme ratkaisuehdotukset valmiina, meidän rooliksemme jäi vain valintojen tekeminen.“

Toimitusvaihtoehdot

Muuttovalmis-talopaketti

Muuttovalmis-talopaketti – helppo tapa rakentaa toiveidesi koti.

MuuttovalmisPlus -talopaketti

Suomen paras avaimet käteen -ratkaisu on Sievitalo MuuttovalmisPlus.

Sisusta itse -talopaketti

Sisusta itse -talopaketissa saat oman kädenjälkesi loistamaan.