Sievitalon loistava kesäetu

Jätä tarjouspyyntö, saat design-suihkut uuteen kotiisi

Kesäetuna tarjoamme uuteen kotiisi ylelliset spa-henkeä loihtivat Tapwellin design-suihkut. Etu sisältää 2 kpl Tapwellin suihkuja mieleisessäsi sävyssä. Toimi ripeästi, niin varmistat itsellesi tämän upean suihkupaketin uutiin kotiisi. Edun arvo jopa 3000 €. Kampanja-aikaa on rajoitetusti.* 

Jätä tarjouspyyntö!

*Etu voimassa 29.5.-30.6.2024 välisen ajan kaikissa kauppaan johtaneissa tarjouspyynnöissä.

Harmoniaa ja kauneutta uuteen kotiin

Sievitalon asiakastyytyväisyys on rakennusalan kirkkaimpia ja olemme saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta laadusta ja toimitusvarmuudestamme. Haluamme jatkossakin vastata asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin, ja lisäksi tarjota hieman extraa upeiden etujen muodossa.

Kesäetuun kuuluva Tapwellin suihkupaketti tekee uuden kodin hankkimisesta entistäkin mielekkäämpää. Upeat sadesuihkut sopivat Sievitalon moderniin kotiin ja luovat kylpytiloihin harmoniaa ja hohtoa aamuin illoin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin saat valita uuden kotisi kylpyhuoneeseen mieleisesi Tapwell-suihkut. Voit tutustua Sievitalon talopaketteihin ja valita tarpeisiisi sopivan talomallin laajasta valikoimastamme. Älä viivyttele, vaan hyödynnä tämä ihastuttava etu heti.