Unelmista totta: Tontin osamaksu ja omakotitalon rakentaminen Sievitalolla

 

 

Terveyttä ja kestävyyttä

Arvotamme Sievitalolla terveellisyyttä, kestävyyttä ja ympäristöystävällisyyttä. Näitä arvoja huomioimme kaikessa toiminnassamme, aina materiaalivalinnoistamme tuotekehitykseemme, suunnitteluun ja tuotantoon asti. Haluamme tarjota asiakkaillemme kestäviä ja terveellisiä talopaketteja, jotka luovat hyvää asumisen laatua ja turvaa pitkäksi aikaa.

Valitsemme käyttämämme materiaalit huolellisesti, ja panostamme ekologisiin ja kestäviin vaihtoehtoihin. Haluamme minimoida rakentamisen ympäristövaikutukset ja tarjota samalla terveellistä asumista. Rakentamisen aikana kiinnitämme erityistä huomiota energiatehokkuuteen ja luonnonvarojen säästämiseen. Näin voit asua Sievitalon rakentamassa talossa hyvällä omallatunnolla, tietäen että olet tehnyt valinnan sekä oman hyvinvointisi että ympäristön puolesta.