Muuttovalmiit talopaketit ja talomallit

Löydä sinulle sopivin talomalli ja talopaketti

Sievitalolla on ajanmukaiset ja kauniit talomallit sekä monipuoliset talopaketti vaihtoehdot. Laajasta talomallistostamme löytyy koteja moneen makuun ja erilaisiin ympäristöihin. Avullamme löydät toiveidesi kodin – sinulle sopivimman talomallin, parhaan pohjaratkaisun ja mieleisesi julkisivutyylin. Tutustu mallistoomme ja kysy lisää edustajalta!

Uusia talomalleja!

Kaupunkitalomallistomme täydentyi uusilla, kodikkailla Lehtikuusi-malleilla. Kaupunkitaloissa on tehokkaat ja hyvin toimivat pohjaratkaisut. Talomallit ovat moderneja sekä ajattomia, joten ne sopivat mainiosti kaupunkiin ja maalle. Sisäänvedetyt terassit viimeistelevät talon tyylikkään ilmeen.

Trendi-talopaketti

Trendi-mallistomme talopaketit edustavat tämän päivän modernia rakennustyyliä – yksinkertaisia ja tyylikkäitä linjoja.

Ecohelmi-talopaketti

Ecohelmi-mallisto tarjoaa energia-tehokasta asumista, jossa yhdistyvät kaunis arkkitehtuuri sekä energia-tehokkaat ja ekologiset tilaratkaisut.

Perinnetalot

Omakotitalorakentamisen parhaita perinteitä kunnioittavassa Perinne-talopaketissa on vanhan ajan hyvää tunnelmaa ja nykyaikaisia tilaratkaisuja. Edustavia ja kauniita valmistaloja perinteiseen suomalaiseen maisemaan.

Kaupunkitalot

Kaupunkitalomalliston talopaketit on suunniteltu erityisesti kaupunkirakentamisen mahdollisuudet ja rajoitukset huomioiden. Nämä valmistalot sopivat erinomaisesti kapeille kaupunkitonteille. Talojen ulkoasut on hiottu vaativaan makuun. Julkisivujen värimallit ovat rohkeita, niistä löytyy jyrkkyyttä ja kontrastia.

Paritalot

Paritalomallistomme ajaton ja selkeä muuttovalmis paritalopaketti on suunniteltu erityisesti kaupunki-rakentamisen mahdollisuudet ja rajoitukset huomioiden.

Apila-talopaketti

Muuttovalmiissa Apila-talomallissa neliöt on minimoitu, mutta avaruus ja mukavuus maksimoitu. Talomalli vastaa pienten omakotitalojen tarpeeseen kaupungeissa.

Vapaa-ajan talomallit

Sievitalo tarjoaa muuttovalmiita talopaketteja myös vapaa-ajan asumiseen. Kattavasta vapaa-ajan talomallistosta löytyy vaihtoehto jokaiselle mökkitontille. Kauniisti ympäristöön sulautuva arkkitehtuuri sekä tehokkaasti käytetyt neliöt takaavat aina onnistuneen lomailun.