Tervetuloa Asuntomessuille!

SIEVITALO Kultakoivu 187

Kohde 12

Leikkaajankatu 7, Pori

162 m2

Kohteesta saa kaiken irti parhaiten aina paikan päällä, mutta voit tutustua tällä sivulla myös kohteemme virtuaaliesittelyyn. Pääset liikkumaan kohteessa valitsemalla tiloissa näkyvästä ikonista tilan, johon haluat siirtyä.

SUOMEN PARAS AVAIMET KÄTEEN!

Kaksikerroksinen Kultakoivu 187 -omakotitalo on moderni ja arjen luksusta tarjoava koti.

Laadukkaiden omakotitalojen, asuntoyhtiöiden ja hyvinvointitilojen rakentaja Sievitalo Oy on rakentanut Porin asuntomessuille luonnon ja vesistön läheiseen maisemaan avaran ja valoisan kaksikerroksisen Kultakoivu 187 -puutalon. Huoneistoalaltaan 162-neliöinen, viiden huoneen ja keittiön talo on suunniteltu kuvitteelliselle 4 henkiselle lapsiperheelle.

Makuuhuone ja keittiö

Ajaton sisustus

Alakerrassa on olohuoneen lisäksi moderni keittiö ja ruokailutila, tilava kylpylämäinen saunaosasto pukuhuoneineen, kodinhoitohuone ja tekninen tila, vaatehuone sekä erillinen wc. Kodin kruunaa viihtyisä kesäkeittiö, josta on näkymä vesistöön. 

Suomalaista Design -osaamista

Messukodin yläkerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta, oleskelutilatyyppinen aula sekä kylpyhuone ja wc.

Alakerran wc ja saunatila

Arkkitehti Laura Kaurasen suunnitteleman, tilajärjestelyiltään tehokkaan Kultakoivu 187 -messukodin (5 h+k+khh+s+aula+3 wc, 2 vh, terassi, kuisti ja tekninen tila) julkisivussa on käytetty ilmeikkäästi puun eri sävyjä. Talo sisältää runsaasti toimivia asumisen yksityiskohtia, kuten yläkertaan avautuva valoisa olohuone katettuine suurine terasseineen, kaksi vaatehuonetta ja kolme wc:tä.
Messutalon ajattoman ja harmonisen sisustuksen on suunnitellut muotoilija, sisustussuunnittelija Linda Baki. Sisustuksessa korostuu suomalainen designosaaminen ja muotoilu.

Tilaa talokirja ja osallistu arvontaan!

Tilaamalla talokirjan 21.6. – 5.8.2018 välisenä aikana osallistut 2 000 euron arvoisen Pesämuna -rahastosalkun arvontaan. Palkinto arvotaan syksyllä 2018.

Voit voittaa myös 30 000 euron Pesämunan!

Ostaessasi Sievitalon omakotitalon tai asunto-osakkeen omaksi kodiksi tai sijoituksena 1.1.2018 – 30.6.2019 välisenä aikana, olet mukana mahtavan kokoisen Pesämunan arvonnassa.