Suunnittele unelmiesi talo Oma Malli -palvelussa

Oma Malli – sinun suunnittelemasi talo

Oma Malli -palvelumme avulla toteutat täysin uniikin ja juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan talokokonaisuuden haluamallasi valmiusasteella – miltä kuulostaisi juuri se haaveidesi omakotitalo avaimet käteen -periaatteella rakennettuna?

Miksi Oma Malli -palvelu?

Palvelun avulla toteutetaan täysin uniikki ja asiakkaan tarpeisiin soveltuva talokokonaisuus. Yksilöllinen omakotitalo syntyy avaimet käteen -periaatteella rakennettuna.

Palvelua suositellaan asiakkaalle, joka osallistuu ja vaikuttaa vahvasti kodin pohjaratkaisuun, tilasuunnitteluun ja tilavarusteluun. Kodin pohjaratkaisu syntyy joko puhtaalta pöydältä tai valmista pohjakuvaa muokaten.

Lähetä meille pohjapiirustus, kuva tai luonnos unelmiesi omakotitalosta, me toteutamme sen yhdessä kanssasi avaimet käteen -periaatteella.

Uusi kotisi. Sovittuna päivänä, sovittuun hintaan.

Lähetä meille toiveidesi mukainen pohjapiirrosratkaisu, kuva tai luonnos ja me teemme yhdessä kanssasi Oma malli -palvelun avulla unelmiesi kodin.

Yksilöllinen suunnitelma unelmiesi kodista syntyy yhteistyössä ammattitaitoisien myyntiedustajiemme ja suunnittelijoidemme kanssa.