Sievitalo - talotekniikan vahvaa osaamista

Talotekniikan toiminta-ajatuksena on tuottaa rakentamisen talotekniikan urakointia sekä kiinteistönhuollon taloteknisiä palveluja. Liiketoiminta-alueita ovat rakennuksien suunnittelu ja rakennusvaihe, käytönaikainen huolto sekä vanhempien rakennusten saneeraus. Tarjoamme rakentamisen ja ylläpidon palveluja yrityksille ja kuluttajille – omaa osaamista hyödyntäen. LVI- ja sähkösuunnittelu sekä urakointi hoituvat meillä nimittäin omalla työvoimalla, ja Talonhoitaja -palvelu sekä muut huoltotyötkin tehdään omien huoltoasentajien toimesta.

PALVELUT

  • KVR-urakointi
  • Perinteinen kilpaurakointi
  • Tuntityöt
  • Huoltosopimukset

Tavoitteenamme on, että tulevaisuudessa talotekniikan huolto ja ylläpito on asiakkaillemme mahdollisimman vaivatonta.

Kehitämme palvelujamme markkinalähtöisesti huomioiden asiakaskohderyhmiemme tarpeet. Tästä esimerkkinä on täysin uniikki huoltopalvelu,Talonhoitaja, omakotitalojen asukkaille. Omakotitalojen asukkaat haluavat jatkossa kasvavassa määrin huoletonta asumista. Talonhoitaja-palvelun avulla asukkaat ulkoistavat talotekniikan huoltotoimenpiteet ammattilaisen hoidettavaksi. Näin varmistutaan laitteiden toimivuudesta sekä talon rakenteiden kunnosta koko elinkaaren ajan.

LUVAT KUNNOSSA JA LÄMMITYS HALLUSSA

Sievitalon talotekniikalla on S2-sähköurakointiluvat. Lue lisää TUKESIN sivuilta.

Sievitalon talotekniikka toimii Warmia-lattialämmitysjärjestelmien jälleenmyyjänä. Lue lisää WARMIAN sivuilta.

KIINNOSTUITKO? 

Lähetä tarjouspyyntösi osoitteeseen Sievitalo Oy, Talotekniikka, PL28, 67101 Kokkola tai sähköisenä tomi.siirila@sievitalo.fi, puh. 040 721 5001.