Aluerakentamisen hyödyt kaupungille ja kunnalle

Yhtenäiset arkkitehtuuriset kokonaisuudet

Isommat, ajanmukaisesti rakennetut ja arkkitehtuurisesti yhtenäiset asuinalueet luovat positiivista imagoa kaupungille ja kunnalle.

Maankäyttö ja kunnallistekniikan rakentaminen tehostuvat isolla alueella

Kunnallistekniikan toteutus helpottuu ja tehostuu, kun suurempi aluekokonaisuus pystytään toteuttamaan kerralla valmiiksi.

Kooltaan 6 000 – 10 000 m2 -kokoisille, ilman sitovaa tonttijakoa kaavoitetuille alueille voidaan parhaiten rakentaa yhtiömuotoista asumista, johon voidaan sisällyttää elämisen ja asumisen palveluja.

Asuntoyhtiön tarjoamien palvelujen huomioiminen kaavoituksessa ja rakennustapaohjeissa tukee palvelujen tuomista osaksi aluerakentamista. Sievitalo Oy:lla on pitkä kokemus suosittujen, palveluun perustuvien asuntoyhtiöiden rakentamisesta ja suunnittelusta.

Aluerakentaminen edistää ja nopeuttaa yhdyskuntarakentamista ja palvelujen kasvua halutulla alueella. Aluerakentamisella saadaan monikäyttöisiä asuntoja eri-ikäisille ihmisille samanaikaisesti. Täydenpalvelun asuntoyhtiöalue korvaa palvelutaloasumista antamalla mahdollisuuksia erityistarveasumiseen.

Lue myös Sievitalon aluerakentamisen kokonaisratkaisuista!

Yhteistyökumppani aluerakentamiseen

Etelä-Suomi
Teea Luotojärvi
044 445 5700
teea.luotojarvi@sievitalo.fi

Pirkanmaa
Ari Heinonen
050 445 5921
ari.heinonen@sievitalo.fi

Pohjois-Suomi
Susanna Kaukoniemi
050 445 5955
susanna.kaukoniemi@sievitalo.fi

Sievitalo Oy
Mestarintie 6
67600 Kokkola
Puh. 050 445 5900
aluerakentaja@sievitalo.fi

Uusia asumisen vaihtoehtoja parhaalla hinta-laatusuhteella!