Sievitalo palkittiin rakennusteknisestä toteutuksesta

Sievitalo Unto valittiin asuntomessujen rakennustekniseksi mallikohteeksi

Sievitalolle vuoden 2019 asuntomessut Kouvolassa olivat menestys. Messukohteemme Sievitalo Unto sai yleisöltä kiitosta ja elokuun alussa messukesä huipentui, kun Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL valisti Sievitalo Unton rakennustekniseksi mallikohteeksi. Mallikohteen valinta perustuu RKL:n rakennusasiantuntemukseen ja pitkäaikaiseen yhteistyöhön Suomen Asuntomessujen kanssa. Yhtenä raadin perusteena oli se, että kohde on nimenomaan rakennusteknisesti hyvin suunniteltu ja toteutettu.

”Valinta on aina haastava. Myös tänä vuonna Kouvolan messualueella on useita hienosti toteutettuja kohteita. Tällä kertaa valinnan painotuksessa on kiinnitetty huomiota talon käytettävyyteen ja sen hyvään tekniseen toteutukseen”, RKL:n puheenjohtaja Ari Autio kertaa valintaprosessia. Talon pohjaratkaisu oli valitsijoiden mieleen, lopputulos todettiin varsin asumismyönteiseksi. Messujen aluevalvonnan mukaan rakentamisajan hyvään työnjohtoon oli paneuduttu, jonka lisäksi työturvallisuus oli johdettu harvinaiseisen ansiokkaasti.

”Olemme Sievitalolla panostaneet voimakkaasti rakennusprosessin aikaisen kommunikaation, yhteistyötapojen ja prosessinhallinnan kehittämiseen. Tämä palkinto on osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä.” kommentoi liiketoimintajohtaja Heikki Linna.

Palkintoa vastaanottamassa Sievitalon liiketoimintajohtaja Heikki Linna sekä Sievitalo Unton rakennuttajat Tanja ja Juho Laurila.

SIEVITALO UNTO

Kouvolan asuntomessut 2019

 

Sievitalon vuoden 2019 asuntomessukohde Unto suunniteltiin asiakaspariskunnan toiveiden mukaiseksi, arjen luksusta tarjoavaksi kodiksi. Sisustuksessa luonnonläheiset värit ja aistiystävälliset pintamateriaalit luovat levollisen ja lämminhenkisen tunnelman.

Ajaton ja moderni talomalli Sievitalo Unto toteutettiin Sievitalon Oma Malli -palvelun avulla kahden nuoren aikuisen kodiksi. Yksitasoisen kodin oleskelutiloissa on suuret ikkunat ja korotettu katto, jotka luovat avaran ja valoisan tunnelman. Selkeälinjainen pohjaratkaisu pitää sisällään käytännöllisiä ratkaisuja, kuten yhdistetyn olohuone- ja ruokailutilan. Modernista avokeittiöstä on kulku katetulle terassille ja kauniille piha-alueelle.

Arjen luksusta kohteessa tarjosi myös tilava ”walk-in-closet” -tyyppinen vaatehuone päämakuuhuoneen yhteydessä. Saunaosaston väljä mitoitus, lasipinnat ja ekologinen puukomposiittiamme loivat tilasta tyylikkään rentoutumiskeitaan. Sievitalo Unton upean sisutuksen on suunnitellut sisustussuunnittelija Linda Baki.

TUTUSTU TALOON VIRTUAALIKIERROKSELLA

Vaikka kesän 2019 asuntomessut ovat jo takanapäin, voit tutustua messutaloon virtuaaliesittelyn avulla. Pääset liikkumaan kohteessa valitsemalla tiloissa näkyvästä ikonista tilan, johon haluat siirtyä.

SIEVITALO UNTO

Huoneistoala: 146 m²
Huoneiden lukumäärä: 4h+k+s+autokatos
Sijainti: Kouvolan Asuntomessualue

Somesta löydät kohteesta kuvia: #sievitalounto #meidanunto
Rakennuttajien blogiin pääset tästä