Tilaa ilmainen
talokirja ja
rakentajan opas

Täytä alla oleva lomake ja tilaa ilmainen talokirja ja rakentajan opas suoraan sähköpostiisi. Talokirjan saat myös painettuna versiona kotiin postitse – maksutta!

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä lähimpään edustajaasi täältä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennuspaikkakunta

Muuttovalmis Sievitalo on helppo & turvallinen valinta.

Sievitalon Talokirja

Talokirja pitää sisällään koko Sievitalon kattavan malliston. Tilaa omasi maksutta sähköisenä tai painettuna versiona ja tutustu tarjoamiimme vaihtoehtoihin. Voit halutessasi myös pyytää edustajaa olemaan sinuun yhteydessä, jotta voitte tarkemmin käydä läpi toiveitasi ja suunnitelmiasi sekä miettiä yhdessä sopivaa ratkaisua Sievitalon valikoimasta.

Sievitalon Rakentajan Opas

11 väittämää rakentamisesta…

…ja selitykset siihen, miksi ne ovat humpuukia

1. Budjetti ylittyy aina

Ei ylity! Oleellista budjetin kannalta on päästä perille rakentamisen kokonaisuudesta. On tärkeätä olla realistinen, kun arvioidaan kustannuksia. Sievitalon hankintasopimuksessa on selkeästi kerrottu koko
sopimushinta. Tällöin me osaamme arvioida erinomaisesti, minkä verran asiakkaan hanke vaatii varoja. Koska kysymyksessä on hyvin pitkälle tehty talo, on arvioiminen helppoa. Edustajamme ovat ylpeitä saadessaan auttaa asiakasta realistisen budjetin muodostamiseksi.

 

2. Rakentaminen ei pysy koskaan hallinnassa ja aikataulussa

Kyllä pysyy! Sievitalo on itse kehittänyt erittäin toimivan Raksa-toiminnanohjausjärjestelmän. Tänne on pääsy kaikilla hankkeeseen osallistuvilla: asiakkailla, työntekijöillä, yhteistyökumppaneilla. Järjestelmässä on koko ajan reaaliaikainen tieto työmaiden tilanteista, laskutuksesta, muutoksista. Raksa toimii sisäisessä tiedonvälityksessä loistavasti ja on erityisen hyvä asiakkaan kanssa sovittaessa asioista. Raksa on käytössä tietokoneilla, puhelimilla ja tableteilla. Jokainen asiakas saa Raksan tunnukset automaattisesti, kun tilaus vahvistetaan Sievitalolla.

3. Asiakas ei voi käyttää omia kuvia

Tottakai voi! Monesti keskustelu alkaakin juuri asiakkaan omista ajatuksista. Tässä vaiheessa puhelin tai sähköposti on erinomainen väline edustajan ja asiakkaan välillä. Me pystymme nopeasti kartoittamaan tilanteen: Löytyykö malli suoraan mallistoistamme vai lähdemmekö toteuttamaan Sievitalon lanseeraamaa Oma Malli -palvelua. Myös osaamme konsultoida asiakasta eteenpäin niissäkin tapauksissa, joissa meillä ei ole tarjota järkevää ratkaisua. Tällöin emme hukkaa asiakkaiden kallista aikaa turhaan.
 

4. Lue myös loput 8 väittämää

Saat kaikki 11 väittämää ja paljon muuta hyödyllistä tietoa talon rakentamiseen liittyen, kun tilaat maksuton rakentejan oppaan sähköpostiisi. Tilaa opas selaamalla takaisin ylös sivun lomakkeeseen.

Sievitalo Rakentajan Opas pienoiskuva