Muuttovalmiit talopaketit tai itse suunniteltu unelmien koti

Muuttovalmis talopaketti syntyy kodiksi juuri oikeaan aikaan

Yhden sopimuksen ansiosta ja kokeneiden rakentamisen ammattilaisten ansiosta sovittu hinta ja aikataulut pitävät aina. Ammattilaiset rakentavat ja sisustavat talon muuttovalmiiksi avaimet käteen -periaatteella – riittää, että valitsette haluamanne talomallin ja sisustuksen.

Suunnittele unelmiesi koti - me toteutamme sen!

Oma Malli -palvelu on ratkaisu täysin uniikkia ja juuri omiin tarpeisiin soveltuvaa talokokonaisuutta etsiville. Kodin pohjaratkaisu syntyy joko täysin puhtaalta pöydältä tai valmista pohjakuvaa toiveidesi mukaan muokaten, yhdessä ammattitaitoisten suunnittelijoidemme kanssa tai oman arkkitehtisi toimesta.

"Talo on räätälöity meidän näköiseksemme omista lähtökohdistamme ja siitä on tehty toimiva kokonaisuus."

Asiantuntijamme apunasi

Edustaja on asiantuntija. Hän on tuotteemme osaava ammattilainen, joka tuntee toimialan hyvin mittavan kokemuksensa sekä jatkuvan kouluttautumisen ansiosta. Hän on auttanut ja läheltä seurannut kymmenien, jopa satojen perheiden talohaaveiden toteutumista ja rakentamisprosessia alusta loppuun. Älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme – haluamme auttaa sinua haaveistasi eteenpäin!

Kattava toimitussisältö

Erityisesti toimitussisältömme selkeys sekä kattavuus ovat keränneet kiitosta – oli kyseessä sitten sisustusintoilija tai insinöörimäisellä tarkkuudella päätöksiä tekevä asiakas. Toimitukseemme kuuluvat tuotteet ja palvelut soveltuvat tarpeeseen kuin tarpeeseen ja mikä parasta – piilokulut pysyvät poissa. Muuttovalmis talopaketti, nimensä mukaisesti.

Tulevat talonäyttelyt

Ota yhteyttä ja kysy lisää!