Talomallit

Ecohelmi-talopaketti

Ecohelmi-mallisto tarjoaa energiatehokasta asumista, jossa yhdistyvät kaunis arkkitehtuuri sekä energiatehokkaat ja ekologiset tilaratkaisut. Talopaketin runsaat lisävarustelumahdollisuudet mahdollistavat sen, että Ecohelmestä saa räätälöityä juuri omiin tarpeisiin ja toiveisiin sopivan omakotitalon.

Tutustu malleihin

Trendi-talopaketti

Trendi-mallistomme talopaketit edustavat tämän päivän modernia rakennustyyliä – yksinkertaisia ja tyylikkäitä linjoja. Nämä valmistalot sopivat kaupunkimaisemaan ja toisaalta tuovat raikkaan tuulahduksen myös idylliseen suomalaiseen maalaismaisemaan.

Tutustu malleihin

Kaupunkitalot

Kaupunkitalomalliston talopaketit on suunniteltu erityisesti kaupunkirakentamisen mahdollisuudet ja rajoitukset huomioiden. Nämä valmistalot sopivat erinomaisesti kapeille kaupunkitonteille. Talojen ulkoasut on hiottu vaativaan makuun. Julkisivujen värimallit ovat rohkeita, niistä löytyy jyrkkyyttä ja kontrastia.

Tutustu malleihin

Perinnetalot

Omakotitalorakentamisen parhaita perinteitä kunnioittavassa Perinne-talopaketissa on vanhan ajan hyvää tunnelmaa ja nykyaikaisia tilaratkaisuja. Edustavia ja kauniita valmistaloja perinteiseen suomalaiseen maisemaan.

Tutustu malleihin

Paritalot

Paritalomallistomme ajaton ja selkeä muuttovalmis paritalopaketti on suunniteltu erityisesti kaupunkirakentamisen mahdollisuudet ja rajoitukset huomioiden.

Tutustu malleihin

Apila-talopaketti

Muuttovalmiissa Apila-talomallissa neliöt on minimoitu, mutta avaruus ja mukavuus maksimoitu. Talomalli vastaa pienten omakotitalojen tarpeeseen kaupungeissa. Talopaketit sopivat erityisesti tiiviille kaupunkitonteille tai väljempien tonttien täydentämisrakentamiseen.

Tutustu malleihin

Vapaa-ajan talomallit

Sievitalo tarjoaa muuttovalmiita talopaketteja myös vapaa-ajan asumiseen. Kattavasta vapaa-ajan talomallistosta löytyy vaihtoehto jokaiselle mökkitontille. Kauniisti ympäristöön sulautuva arkkitehtuuri sekä tehokkaasti käytetyt neliöt takaavat aina onnistuneen lomailun.

Tutustu malleihin