Talomallistot

Ecohelmi-mallisto

Ecohelmi tarjoaa energiatehokasta asumista, jossa yhdistyvät kaunis arkkitehtuuri sekä erinomaiset tilaratkaisut. Runsaat lisävarustelumahdollisuudet mahdollistavat sen, että Ecohelmestä saa räätälöityä juuri omiin tarpeisiin ja toiveisiin sopivan.

Tutustu malleihin

Trenditalomallisto

Trendi-mallistomme talopaketit edustavat tämän päivän modernia rakennustyyliä. Yksinkertaisia ja tyylikkäitä linjoja. Talot sopivat kaupunkimaisemaan ja tuovat raikkaan tuulahduksen idylliseen suomalaiseen maalaismaisemaan.

Tutustu malleihin

Kaupunkitalomallisto

Kaupunkimallisto on suunniteltu erityisesti kaupunkirakentamisen mahdollisuudet ja rajoitukset huomioiden. Talot sopivat erinomaisesti kapeille kaupunkitonteille. Ulkoasu on hiottu vaativaan makuun: julkisivujen värimallit ovat rohkeita, niistä löytyy jyrkkyyttä ja kontrastia.

Tutustu malleihin

Perinnetalomallisto

Omakotitalorakentamisen parhaita perinteitä kunnioittavassa Perinne-mallistossamme on vanhan ajan hyvää tunnelmaa ja nykyaikaisia tilaratkaisuja. Edustavia ja kauniita taloja perinteiseen suomalaiseen maisemaan.

Tutustu malleihin

Paritalomallisto

Ajaton ja selkeä muuttovalmis paritalomallisto on suunniteltu erityisesti kaupunkirakentamisen mahdollisuudet ja rajoitukset huomioiden.

Tutustu malleihin

Apila-mallisto

Apila-talomallistossa neliöt on minimoitu, mutta avaruus ja mukavuus maksimoitu. Mallisto vastaa pienten omakotitalojen tarpeeseen erityisesti kaupungeissa. Talot sopivat tiiviille kaupunkitonteille tai väljempien tonttien täydentämisrakentamiseen.

Tutustu malleihin

Vapaa-ajan talomallisto

Sievitalo tarjoaa muuttovalmiita ratkaisuja myös vapaa-ajan asumiseen. Kattavasta vapaa-ajan talomallistosta löytyy vaihtoehto jokaiselle mökkitontille: kauniisti ympäristöön sulautuva arkkitehtuuri sekä tehokkaasti käytetyt neliöt takaavat onnistuneen loman.

Tutustu malleihin