Prosessi

Onko toiveenasi täysin omien suunnitelmiesi pohjalta toteutettu omakotitalo tai astetta persoonallisemmaksi muokattu muuttovalmis Sievitalo? Oma Malli -palvelumme avulla toteutat täysin uniikin ja juuri omiin toiveisiisi ja tarpeisiisi soveltuvan talokokonaisuuden haluamallasi valmiusasteella.

Suosittelemme Oma Malli -palvelua sinulle, joka haluat osallistua ja vaikuttaa vahvasti kotisi pohjaratkaisuun, tilasuunnitteluun ja tilavarusteluun. Oma Malli -palvelun puitteissa voit muokata talosi pohjapiirustusta, ulkoasua ja sisustusta laadukkaiden valikoimiemme puitteissa. Pohjaratkaisun voi myös suunnitella täysin puhtaalta pöydältä.

Oman näköinen koti? Me toteutamme.

1

2

3

4

5

Toimita meille luonnos toiveittesi mukaisesta pohjapiirroksesta, mielellään jo etukäteen ennen ensimmäistä tapaamista myyntiedustajiemme ja suunnittelijoidemme kanssa.

Kartoituspalvelu – Kartoitamme yksilölliset tarpeesi ja toiveesi. Halutessasi voit toteuttaa joitakin osakokonaisuuksia itse muuttovalmis-toimituksen lisäksi.

Suunnittelupalvelu – Kartoituksen jälkeen suunnittelemme yhdessä kanssasi toiveittesi mukaisen ratkaisun.

Tarjous ja kustannusarvio – Teemme suunnitelmien pohjalta tarjouksen ja käymme yhdessä läpi valmiin suunnitelman ja kartoituksen perusteella laaditun toimitussisällön.

Tilaus ja toteutus – Tilauksen tehtyäsi ammattitaitoiset tekijämme toteuttavat unelmiesi kodin tehdyn suunnitelman ja toimitussisällön pohjalta.