Laatu

Sievitalon täydellinen hinta-laatu-suhde syntyy hintaan kuuluvien laadukkaiden vakiovarusteiden määrästä.

Vertaa itse muuttovalmiin Sievitalon varustelutasoa muiden muuttovalmiiden talopakettien keskimääräiseen varustelutasoon.

Sisustus
Todella laaja valikoima laadukkaita tämän päivän sisustusvaihtoehtoja Värisilmästä.

Kiintokalusteet
Laadustaan tunnetun Omega-keittiön korkeatasoinen kiintokalustepaketti sisältää mm. sävyrungot eteisessä ja keittiössä, peililiukuvovet eteisen kaapeissa ja runsaasti kaappeja ja laatikoita. HUOM! Ecohelmi-mallistossa kiintokalusteiden runko on valkoinen, eikä hintaan sisälly eteisen peililiukuovia.

Keittiö
Keittiössä mm. hidastimet kaikissa kaapeissa, runsas valikoima ovimalleja, tandem box -laatikostot keittiössä, runsaasti laatikoita ja kaappeja. HUOM! Ecohelmi-malliston keittiöissä ei tandembox-laatikostoja. 

Kaunis julkisivu
Taloissa useita katettuja terasseja ja runsaasti isoja ikkunoita. HUOM! Ecohelmi-mallistossa vakiona vain pääoven terassi. 

Avarat sisätilat
Huonekorkeus 260 cm, useissa talomalleissa korotettu sisäkatto. HUOM! Yläkertojen sekä Ecohelmi-malliston huonekorkeus 250cm.

Takka
Uuniseppien tai Valmistulen varaava tulisija vakiona (ei Apila- eikä paritaloissa).

Pesutilat & sauna
Ecohelmi-malliston kodeissa tervaleppälauteet, muissa tervaleppä tai lämpöhaapa.
Kodinhoitohuoneessa allas vakiona – poislukien Helsinki- ja Apila-mallistot sekä osa Hopeakoivu-malliston kodeista.  Muutamassa mallissa myös pesuhuoneessa WC-istuin.

Kosteudenhallinta
Kosteushallittu ulkoseinärakenne ja Tiivistalon tiivistysjärjestelmä.

Vastuu työturvallisuudesta
Vastuu työturvallisuudesta on meillä rakennushankkeesi ajan toimitussisällön osalta.

Rahti
Toimituskulut kuuluvat talopaketin hintaan.

Muuttovalmiit Sievitalot ovat matalaenergiataloja
Sievitalo on paikalla rakennettu – tiiviiksi ja saumattomaksi.
Sievitalot täyttävät tämän päivän matalaenergiatalon vaatimukset. Vaatimusten täyttäminen perustuu jo olemassa oleviin, toimiviksi havaittuihin ratkaisuihin. Tärkeintä on oikein suunniteltu ja toimiva ilmanvaihto ja hyvä eristys.

Paitsi että paikalla rakennettu saumaton talo on aina tiivis, sen lisäksi talossa on seinien ja yläpohjan lämmön eristystä 250 mm – 450 mm, alapohjassa 200 mm. Ilmanvaihdon hoitaa A-luokan ilmanvaihtokone jonka hyötysuhde on yli 70 %. Sievitalo on puhdas ympäristölleen ja terveellinen asukkailleen. Sievitalossa käytetään laadukkaita kotimaisia raaka-aineita.

Ekologisen vihreänä vaihtoehtona Ekovillan puukuitueriste
Voitte halutessanne valita talon eristeeksi Ekovillan, joka on luonnonkuidusta valmistettu eriste, aito luonnonmateriaali. Puukuiduista valmistettu Ekovilla eri muodoissaan on ratkaisu, joka varmistaa kodin luonnollisen kosteustasapainon ympäri vuoden. Sievitalon kosteushallittu ulkovaippa mahdollistaa myös Ekovillan käyttämisen eristeenä. Lue lisää www.ekovilla.fi

Laadulla rakennetun ja nykyaikaisen Sievitalon arvo säilyy – se on sijoitus tulevaisuuteen ja turvalliseen elämään.