Asiakastarinat

Tilava ja moderni kaupunkikoti

Tässä nelihenkisen perheen modernissa kodissa on tilaa jokaiselle. Valoisa koti on suunniteltu lapsiperheen tarpeisiin. Talo oli yksi Suomen kaunein Sievitalo -kilpailun finalisteista.

Moderni kaupunkikotimme on kahdessa tasossa ja suunniteltu lapsiperheen tarpeisiin.
Lue asiakastarina

Käytännöllinen ja kaunis koti

Tämän lapsiperheen koti on valoisa ja avara, jossa on erittäin toimiva pohjaratkaisu. Talon ajatonta arkkitehtuuria korostavat tarkoin harkitut kotimaiset klassikkohuonekalut. Talo oli yksi Suomen kaunein Sievitalo -kilpailun finalisteista.

Talopakettiin on mielestämme saatu paketoitua sekä käytännöllisyys että kauneus, joita molempia tarvitaan arjessa ja silloin, kun koti pukeutuu juhlaan.
Lue asiakastarina

Upea kaupunkitalo maalla

Ensikertalaisrakennuttajapariskunta rakensi kaupunkitalon maaseudulle. Nyt heillä on viiden tähden paikka viettää vapaa-aikaa. Talo on yksi Suomen kaunein Sievitalo -kilpailun finalisteista.

Talo syntyi kahdelle ensikertalais-rakennuttajalle ilahduttavan hyvin sujuneen raksailun tuloksena.
Lue asiakastarina

Väreillä harmoniaa ja kotoisaa tunnelmaa

Aikaisemmin kaksikerroksisessa rivitalossa asunut perhe päätti rakennuttaa muuttovalmiin kodin, kun oikeanlaista omakotitaloa ei löytynyt. Perinteistä talomallia on modernisoitu isoilla ikkunoilla ja taloa kiertävällä terassilla. Talo oli yksi Suomen kaunein Sievitalo -kilpailun finalisteista.

Meidän talossamme on uskallettu käyttää seinissä ja kalusteissa värejä jotka harmonisesti yhdistävät huoneita ja luovat kotoisan tunnelman.
Lue asiakastarina

Talopaketti luonnon ehdoilla

Vierailu omarantaisella metsätontilla sinetöi pariskunnan päätöksen rakentaa talo. Projektin kantavana ajatuksena oli rakentaa koti, joka sopii maastoon ja kunnioittaa tilaansa. Talo oli yksi Suomen kaunein Sievitalo -kilpailun finalisteista.

Kotimme on juuri niin kaunis ja toimiva kuin se voi mahdollisesti olla. Siellä on hyvä elää ja olla onnellinen.
Lue asiakastarina

Moderni koti lapsiperheen tarpeisiin

Nelihenkinen perhe halusi kotiinsa modernin ilmeen ja toimivan sekä käytännöllisen pohjaratkaisun lapsiperheen tarpeisiin. Etenkin erillinen arkieteinen helpottaa lapsiperheen arkea. Talo sijoittui kolmanneksi Suomen kaunein Sievitalo -kilpailussa.

Talomme edustaa tämän päivän modernia rakennustyyliä.
Lue asiakastarina

Satumaa – unelmien koti

Luonnon läheisyyteen rakennettu talo on asukkaansa haaveiden täyttymys. Kaikki talon pintamateriaalit on valittu Sievitalon talopakettiin kuuluvista vaihtoehdoista. Talo on siis todellinen Sievitalo lattiasta kattoon. Talo sijoittui toiseksi Suomen kaunein Sievitalo -kilpailussa.

Kotini on harmoninen, kaunis, kodikas ja viihtyisä kokonaisuus!
Lue asiakastarina

Suomen kaunein Sievitalo

Nelihenkinen perhe räätälöi kotinsa toimivaksi kokonaisuudeksi. Heillä on perinteinen talo käytännöllisellä pohjaratkaisulla, jonka sisustusmateriaalit on valittu kestämään käyttöä sekä aikaa. Talo äänestettiin Suomen kaunein Sievitalo -kilpailun voittajaksi.

Talo on räätälöity meidän näköiseksemme omista lähtökohdistamme ja siitä on tehty toimiva kokonaisuus.
Lue asiakastarina

Viisihenkisen perheen maalaisromanttinen koti

Tässä kodissa asuva perhe rakastaa sisustusta sekä pieniä yksityiskohtia. Koti, jonka rakentamisesta muodostui yksi elämän parhaista kokemuksista.

Ollaan monesti puhuttu iltaisin, että ei kyllä vieläkään muutettaisi mitään.
Lue asiakastarina