Valmiit talopaketit tai itse suunniteltu unelmakoti

Tutustu Sievitalo Huolettomaan

Tutustu suosituimpiin talomalleihimme

Sievitalon suosituimmat talomallit istuvat erinomaisesti niin keskustamiljööseen kuin haja-asutusalueellekin. Selaa suosituimpia talomallejamme ja löydä juuri itsellesi ja perheellesi juuri oikea vaihtoehto!
Siirry selailemaan

Sievitalo Huoleton

Sievitalo Huoleton on uudenlainen avaimet käteen -palvelu. Sinä tarvitset vain tontin, me hoidamme kaiken muun aina rakennusluvista talon luovutukseen asti. Sinun roolikseksi jää vain valintojen tekeminen.

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä alueesi edustajaan!

Asiantuntijamme apunasi

Edustaja on asiantuntija. Hän on tuotteemme osaava ammattilainen, joka tuntee toimialan hyvin mittavan kokemuksensa sekä jatkuvan kouluttautumisen ansiosta. Hän on auttanut ja läheltä seurannut kymmenien, jopa satojen perheiden talohaaveiden toteutumista ja rakentamisprosessia alusta loppuun. Älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme – haluamme auttaa sinua haaveistasi eteenpäin!

Suunnittele unelmiesi koti itse

Oma Malli -palvelu on ratkaisu täysin uniikkia ja juuri omiin tarpeisiin soveltuvaa talokokonaisuutta etsiville. Kodin pohjaratkaisu syntyy joko täysin puhtaalta pöydältä tai valmista pohjakuvaa toiveidesi mukaan muokaten, yhdessä ammattitaitoisten suunnittelijoidemme kanssa tai oman arkkitehtisi toimesta.

Suodata tuloksia

  • Talomallisto

  • Järjestä