Tervetuloa Habitareen!

Habitare

Sievitalon messuosasto: 7e158

Helsingin Messukeskus

12.–16.9. 2018

Sievitalo mukana Habitaressa

Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään 12.–16.9 Helsingin Messukeskuksessa. Messuilla on hyvä tilaisuus keskustella ammattilaistemme kanssa Sievitalon asumisratkaisuista: omakotitaloista, asunto-osakeyhtiöistä ja hyvinvointitiloista.

Osastollamme myös huikea arvonta, jossa voit voittaa Eero Aarnio suunnitteleman Kuplatuolin. Tule tutustumaan!

SUOMEN PARAS AVAIMET KÄTEEN!

Omakotitalot

Valmiit talopaketit tai itse suunniteltu unelmien koti. Riittää, että sinulla on tontti, halutessasi me hoidamme kaiken muun aina rakennusluvista talon luovutukseen asti.

Täydenpalvelun asunto-osakeyhtiö

Sievitalon Täydenpalvelun taloyhtiöissä asuminen on tehty mahdollisimman vaivattomaksi. Pihanhoito ja talotekniikan huolto sekä monet muut arjen askareet on paketoitu osaksi yhtiövastiketta. Sinulle jää aikaa tehdä asioita, joista oikeasti nautit.

Hyvinvointitilat

Rakennamme hoiva- ja päivähoitoalan asiakkaille laadukkaat ja turvalliset tilat kustannustehokkaasti aikataulussa, kokonaispalveluna. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi kunnat, kaupungit, hoiva-alan palveluntuottajat ja yksityiset hoivayrittäjät.

Nähdään 12.–16.9 Helsingin Messukeskuksessa!

 

Ota selfie ja voita 3955 € arvoinen Kuplatuoli!

Istu Sievitalon osastolta löytyvään Kuplatuoliin, ota selfie ja lataa se Instagramiin.
Tägäämällä kuvaan #kuplakisa ja @sievitalo olet mukana tämän Eero Aarnion suunnitteleman designklassikon arvonnassa. Kuplatuolin arvo on 3955 €.

Voit osallistua arvontaan myös täyttämällä kyselyn osastollamme.

Arvonnan säännöt:

 1. Osallistumisaika 12.-16.9.2018 Sievitalon osastolla Habitare-messuilla.

 2. Arvonnan järjestää Sievitalo Oy.

 3. Arvontaan voi osallistua ottamalla selfien Kuplatuolissa Sievitalon osastolla ja lataamalla sen Instagramiin tägeillä #kuplakisa ja @sievitalo

  Osallistua voi myös vastaamalla kyselyyn Sievitalon osastolla.

 4. Palkintona arvotaan yhteensä Eero Aarnion Kuplatuoli (arvo 3955€). Tuoli on nähtävillä Sievitalon osastolla.

 5. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle eikä sitä voi lunastaa rahana.

 6. Arvonta suoritetaan ma 17.9.2018, ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagram Direct -viestillä tai sähköpostilla. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta kahden päivän sisällä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

 7. Arvonnan voittajan tulee järjestää Kuplatuolin nouto Messukeskuksesta. Voittaja vastaa itse kaikista Kuplatuolin kuljettamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä.

 8. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä.

 9. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

 10. Arvonta ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä se liity millään tavoin Instagramiin.

Voit voittaa 30 000 euron Pesämunan!

Ostaessasi Sievitalon omakotitalon tai asunto-osakkeen omaksi kodiksi tai sijoituksena 1.1.2018 – 30.6.2019 välisenä aikana, olet mukana mahtavan kokoisen Pesämunan arvonnassa.