Tervetuloa Kouvolan Asuntomessuille!

SIEVITALO UNTO

Kouvolan asuntomessut, kohde 22

 

Sievitalon asuntomessukohde Unto suunniteltiin asiakaspariskunnan toiveiden mukaiseksi, arjen luksusta tarjoavaksi kodiksi. Sisustuksessa luonnonläheiset värit ja aistiystävälliset pintamateriaalit luovat levollisen ja lämminhenkisen tunnelman.

Ajaton ja moderni talomalli Sievitalo Unto on toteutettu Sievitalon Oma Malli -palvelun avulla kahden nuoren aikuisen kodiksi. Yksitasoisen kodin oleskelutiloissa on suuret ikkunat ja korotettu katto, jotka luovat avaran ja valoisan tunnelman. Selkeälinjainen pohjaratkaisu pitää sisällään käytännöllisiä ratkaisuja, kuten yhdistetyn olohuone- ja ruokailutilan. Modernista avokeittiöstä on kulku katetulle terassille ja kauniille piha-alueelle.

Arjen luksusta kohteessa tarjoavat myös tilava ”walk-in-closet” -tyyppinen vaatehuone päämakuuhuoneen yhteydessä. Saunaosaston väljä mitoitus, lasipinnat ja ekologinen puukomposiittiamme luovat tilasta tyylikkään rentoutumiskeitaan. Sievitalo Unton upean sisutuksen on suunnitellut sisustussuunnittelija Linda Baki.

KULJE TALOSSA VIRTUAALISESTI

Kohteesta saa kaiken irti parhaiten aina paikan päällä, mutta voit tutustua tällä sivulla myös kohteemme virtuaaliesittelyyn. Pääset liikkumaan kohteessa valitsemalla tiloissa näkyvästä ikonista tilan, johon haluat siirtyä.

SIEVITALO UNTO

Huoneistoala: 146 m²
Huoneiden lukumäärä: 4h+k+s+autokatos
Sijainti: Kohde 22 / Pioneeritie 18, Kouvolan Asuntomessualue

Somesta löydät kohteesta kuvia: #sievitalounto #meidanunto
Rakennuttajien blogiin pääset tästä