Asunto Oy Onkipoika, Vantaa

Ota yhteyttä kohteesta

Asunto Oy Onkipoika Vantaan Nikinmäessä – muuntelukykyisiä koteja eri elämäntilanteisiin

Asunto Oy Onkipoika on 16 paritaloasunnon muodostama asunto-osakeyhtiö, jolla on oma tontti ja maalämpö. Yhtiö on riittävän suuri tuodakseen kustannustehokkuutta mm. kiinteistönhuoltoon ja samalla riittävän pieni ollakseen viihtyisä ja kotoisa.

Vantaan Nikinmäki, johon Onkipoika rakentuu, on viihtyisä, erityisesti lapsiperheiden suosiossa oleva pientalovaltainen alue. Kilometrin etäisyydellä sijaitsevat mm. K-Supermarket lähikauppa, nykyaikainen alakoulu sekä päiväkoti. Alue tarjoaa asujilleen vehreää luonnonläheisyyttä ja oivallisia ulkoilumahdollisuuksia. Koulutie on turvallinen alikulkutunnelin kautta. Asunto Oy Onkipojasta on hyvät etäisyydet moneen suuntaan. Matka Ahventien bussipysäkille on noin 250 m ja Sipoontien pysäkille n. 700 m.

Läheltä löytyy myös Kuusijärven monipuolinen virkistysalue, jossa voi uida, saunoa ja retkeillä luonnonkauniilla alueella. Sipoonkorven upea kansallispuisto on sekoitus erämaata ja perinnemaisemia ja tarjoaa luonnonystäville ja lapsiperheille elämyksellisen hengähdystauon arjen askareista. Talvisin alueelta löytyy myös ylläpidetyt latureitit.

Paritaloja, joissa yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja suunniteltuja

Tyylikkäät kodit ovat sisätiloiltaan ja yksityiskohdiltaan harkittuja ja muuntelukykyisiä eri elämäntilanteiden mukaan. Nämä ihanat perheasunnot hurmaavat hyvällä suunnittelullaan ja luovat joustavuudellaan ja mahdollisuuksillaan puitteet hyvään asumiseen tarpeidesi mukaan.  Asumisen viihtyvyyttä lisäävät omat asuntopihat, terassi ja parveke. Terassi on mahdollista lasittaa lisätilauksesta. Asuntojen olohuoneessa on kevyttakkavaraus ja tunnelmallisen takan voit tilata valmiiksi rakennettuna lisätilauksesta. Kaikissa asunnoissa on kylpyhuoneet molemmissa kerroksissa mikä auttaa perheen aamutoimia sujumaan mukavasti. Kaikkiin asuntoihin kuuluu kylmä ulkovarasto ja lisäsäilytystilaa tarvitseville on tarjolla erillisiä lämpimiä varastoja.

Yhtiöön tulee 16 autokatospaikkaa, jotka myydään erillisinä osakkeina. Suurimpien (102,5 m2 ja 105,0 m2) asuntojen hintaan sisältyy myös yksi pistokepaikka. Yhtiön talousrakennuksesta löytyy lisäksi pyörävarasto osakkaiden käyttöön. Yhtiöllä on myös oma oleskelu- ja leikkialue.

Asunnot ovat muuttovalmiit ja isännöinti ja kiinteistöhuolto (sisältäen yhtiön yhteisten alueiden kesä- ja talvikunnossapidon sekä asuntojen talotekniikan huollon) on kilpailutettu valmiiksi, kun muutat uuteen asuntoosi. As. Oy Onkipojan arvioitu valmistuminen on syksyllä 2020.

Huomioithan, että kuvat ovat visualisointeja, rakennuttaja pidättää oikeudet muutoksiin.

Pohjaratkaisuista

POHJAT 92,5 m2 3-4h+k+s

Alakerrassa viihdytään yhdessä avarissa oleskelutiloissa, joista vaihtoehtoisesti voi erottaa myös yhden lisämakuuhuoneen. Arjen sujuvuutta ajatellen on vaatehuone sijoitettu heti sisäänkäynnin yhteyteen.

Yläkertaan voit valita kolmen tilavan ja tasapainoisen makuuhuoneen tai kahden makuuhuoneen vaihtoehdon, jossa tilaa hallitsee upea ylellisen kokoinen master bedroom, josta löytyy tilava vaatehuone ja käynti parvekkeelle.

POHJAT 102,5 m2 4-5h+k+s

Tila, avaruus ja arjen toimivuus toteutuu tässä joustavassa perheasunnossa. Alakerrassa sijaitsevat yhtenäiset avarat ja viihtyisät oleskelutilat, joihin tarpeesi mukaan voit vaihtoehtoisesti valita lisämakuuhuoneen tai työhuoneen.  Yläkerran kylpyhuoneesta on käynti suoraan parvekkeelle, jossa on ihanaa vilvoitella saunan jälkeen. Yläkerran kylpyhuoneeseen voit tilata toisen suihkun lisätilauksena.

 

 

 

 

 

 

POHJAT 105,0 m2 4-6h+k+s

Alakerrassa sijaitsevat viihtyisät oleskelutilat kokoavat perheen yhteen viihtymään ja heti sisäänkäynnin yhteydessä oleva makuuhuone on näppärästi omassa rauhassaan.

Käynti yläkerran tiloihin on sijoitettu näppärästi heti eteisestä ja taitavalla suunnitellulla sieltä löytyykin tarpeidesi mukaan jopa neljä makuuhuonetta, kph ja vaatehuone. Yläkerran aulahuoneesta on käynti parvekkeelle. Tila on muuntojoustava ja voidaan toteuttaa myös erillisenä makuuhuoneena.  Yläkerran kylpyhuoneratkaisu on mahdollista toteuttaa erillisellä tilauksella myös isommalla kodinhoitoyksiköllä, jolloin vaatehuone jää pois.

Huoneistoesimerkit

Huoneistotyyppi
Huoneisto
Huoneistoala
Kauppahinta
Velaton MH
Huoneistotyyppi: Paritalo
Huoneisto: 3-5h+k+s
Huoneistoala: 92,50 m2
Kauppahinta: 128 797,45 €
Velaton MH: 317 000,00 €
Huoneistotyyppi: Paritalo
Huoneisto: 4-5h+k+s
Huoneistoala: 102,50 m2
Kauppahinta: 134 440,15 €
Velaton MH: 343 000,00 €
Huoneistotyyppi: Paritalo
Huoneisto: 5-6h+k+s
Huoneistoala: 105,00 m2
Kauppahinta: 135 353,32 €
Velaton MH: 349 000,00 €
Kahden suuremman huoneiston hintaan sisältyy yksi pistokepaikka. Lämmin varasto: 2865,27 € (MH) / 4900 € (VMH). Autokatospaikka: 1865,27 € (MH) / 3900 € (VMH). Viidelle nopeimmalle sähköauton latauspaikka lisähintaan 1600 €. Hoitovastikearvio 3,1 €/m2/kk.

Sijainti

Asunto Oy Onkipoika, Vantaa
Katso kartalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

RS-Pankki

Danske Bank
Danske Bank
Torikatu 31, 67100 Kokkola
 0504223405