Asunto Oy Niittyvilla, Vantaa

Ota yhteyttä kohteesta

Täydenpalvelun Asunto Oy Niittyvilla – luonto, palvelut ja kulkuyhteydet lähellä

As. Oy Niittyvilla nousee ekologiselle, kehittyvälle ja turvalliselle asuinalueelle Vantaan Kivistöön. Monipuoliset palvelut ovat aivan kivenheiton päässä, mutta ympäröivä luonto tekee alueesta silti rauhallisen ja suojaisan. Viihtyisät puistot ja hyvät lenkkeilymaastot mahdollistavat ulkoilun vehreissä puitteissa. Täällä on ihmisten hyvä olla ja elää. Lähipalveluiden äärelle pääsee kätevästi kävellen, pyörällä tai vaikkapa julkisella liikenteellä. Hyviä kulkuyhteyksiä arvostavalle Niittyvillan sijainti on mitä loistavin: Kehärata ja lentokenttäkin löytyvät läheltä.

Alueella toimii kaksi ruokakauppaa, päiväkoteja (lähimpänä Maitorpan päiväkoti), kouluja (mm. Kanniston koulu urheilukenttineen), kehuttu italialainen ravintola Trattoria Limone ja kodikas kahvila Cafe Solmu. Aurinkokiven uudessa monitoimirakennuksessa on neuvolan ohella myös koulu ja päiväkoti.

Lisäksi Kivistöön on suunnitteilla laaja kauppa- ja kaupunkikeskus, joka tuo valmistuttuaan suuret marketit ja pienet erikoisliikkeet sekä kattavat terveydenhuolto-, liikunta- ja kulttuuripalvelut asukkaiden käden ulottuville.

As. Oy Niittyvillan varaustilanteesta

Kaikki As. Oy Niittyvillan asunnot on tällä hetkellä varattu, mutta voit liittyä jonoon mahdollisten peruutuksien varalta. Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai ilmaise halukkuutesi jonotukseen alta löytyvällä lomakkeella.

As. Oy Niittyvillan asunnot henkivät pikkukaupunkimaista tunnelmaa

Lisätilauksesta myös

  • Lasitettu terassi
  • ABB-kotiautomaatiopaketit
  • Takka
  • Vesiposti ja sähköpistoke ulos sekä sähkökatkaisija eteiseen
  • Viidelle nopeimmalle sähköauton latauspistoke

Huoneistoesimerkit

Huoneistotyyppi
Huoneisto
Huoneistoala
Kauppahinta
Velaton MH
Huoneistotyyppi: Paritalo
Huoneisto: 4h+k+s
Huoneistoala: 92,50 m2
Kauppahinta: MYYTY
Velaton MH: MYYTY
Huoneistotyyppi: Paritalo
Huoneisto: 5h+k+s
Huoneistoala: 105,50 m2
Kauppahinta: MYYTY
Velaton MH: MYYTY
Huoneistotyyppi: Erillistalo
Huoneisto: 5h+k+s
Huoneistoala: 130,00 m2
Kauppahinta: MYYTY
Velaton MH: MYYTY
Arvioitu hoitovastike 2,40 €/m²/kk. Jokaiselle asunnolle kuuluu kaksi autopaikkaa, joista toinen katoksessa. Oma tontti.

Sijainti

Asunto Oy Niittyvilla, Vantaa
Katso kartalla