Asunto Oy Metsäkallio, Sipoo

Ota yhteyttä kohteesta

Täydenpalvelun asuntoyhtiö

Helppoa ja vaivatonta asumista. Yhtiössä mm. kaukolämpö, talotekniikan huolto- ja turvapalvelut, eikä välttämättömiä pihatöitä lainkaan!

Asunto Oy Metsäkallio rakennetaan Sipoon Söderkullaan, luonnon läheiselle Taasjärven uudelle asuinalueelle. Helsingin keskustaan matkaa on vain 30 km. Maaseudun, järvien ja meren läheisyys luovat asuinympäristön, jossa kaunis luonto on osa elämää ja ulkoilumahdollisuudet mitä parhaimmat. Lähin uimaranta sijaitsee vain 600 metrin päässä. Ja mikä parasta, kaikki elämisen peruspalvelut löytyvät kävelymatkan päästä!

Sievitalon huoneistojen toimitussisältö on kokonaisuudessaan laadukas. Pohjaratkaisut ovat tehokkaita ja koko yhtiö tuo asukkailleen loistavaa asumisen yksilöllisyyttä luonnonkauniilla paikalla kaikkien palveluiden lähellä.

Taloyhtiön laajat huolto- ja turvapalvelut eivät sido asukkaita ruohon leikkaamiseen tai lumitöihin, vaan mahdollistavat kaikille vaivattoman ja viihtyisän arjen omien mieltymysten mukaan.

Huoneistojen tehokas suunnittelu ja osaavan organisaation kokemus mahdollistavat kohtuullisen hintatason. Asukkailla on myös mahdollisuus vaikuttaa huoneistokohtaiseen ja valinnaiseen vuokratonttiin. Tontin osuuden voi halutessaan lunastaa myöhemmin, jolloin hankintahetken rahoitustarve on pienempi.

Huoneistot ovat hyvä vaihtoehto myös asuntosijoittajille. Hyvä sijainti, viihtyisä asuinympäristö, kohtuullinen hankintahinta, yhtiölainarahoitus sekä valinnainen vuokratontti luovat hyviä mahdollisuuksia kannattavaan asuntosijoittamiseen.

Sievitalo rakentaa asumisen ja elämisen laatua.

As Oy Metsäkallion palveluita

  • Nurmenleikkuu ja lumityöt kuuluvat yhtiövastikkeeseen. Välttämättömiä pihatöitä ei asukkailla ole lainkaan!
  • Turva- ja vartiointipalvelut huoneistoissa
  • Talotekniikan huoltopalvelu
  • Huoneistoissa on käyttövalmis pintavarustus. Huoneisto on oikeasti asumisvalmis!
  • Laadukas varustetaso keittiössä ja kiintokalusteissa
  • Kaukolämpö kuuluu yhtiövastikkeeseen
  • Kaapeli-TV ja laajakaistayhteys

Huoneistoesimerkit

Huoneistotyyppi
Huoneisto
Huoneistoala
Huoneistotyyppi: Luhtitalo
Huoneisto: 1h+kt
Huoneistoala: 38,00 m2
Huoneistotyyppi: Luhtitalo
Huoneisto: 2h+kt+s
Huoneistoala: 48,50 m2
Huoneistotyyppi: Luhtitalo
Huoneisto: 2h+kt+s
Huoneistoala: 54,00 m2
Huoneistotyyppi: Luhtitalo
Huoneisto: 3h+kt+s
Huoneistoala: 62,00 m2
Huoneistotyyppi: Luhtitalo
Huoneisto: 4h+kt+s
Huoneistoala: 74,00 m2
Huoneistotyyppi: Rivitalo
Huoneisto: 3h+kt+s
Huoneistoala: 84,00 m2
Autokatospaikkaosakkeet myydään erikseen velattomaan hintaan 4 500 €/kpl.* Vastikearvio sisältää hoito- ja tontinvuokravastikkeen huoneistokohtaisen kokonaisarvion. Huoneistokohtainen tonttiosuus on lunastettavissa hintaan 11 477 – 25 369 €/huoneisto riippuen asunnon koosta.** Velaton hinta ei sisällä lunastettavissa olevan tonttiosuuden hintaa.

Sijainti

Asunto Oy Metsäkallio, Sipoo
Katso kartalla