Asunto Oy Aurinkorinne, Vantaa

Ota yhteyttä kohteesta

Asunto Oy Aurinkorinne tarjoaa koteja rauhaa ja lähiluontoa arvostaville Vantaan Matarissa

Kuuden kodikkaan paritaloasunnon muodostama asunto-osakeyhtiö Aurinkorinne sopii mainiosti esimerkiksi pariskunnille ja perheille, jotka etsivät rauhallista kotia luonnon helmasta läheltä monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia. Asumisrauhan varmistaa kaikenlaisesta läpiajoliikenteestä vapaa oma tontti. Nautitpa sitten sisällä tai ulkona puuhastelusta, Aurinkorinne antaa erinomaiset puitteet elämiselle. Aivan taloyhtiön vieressä on myös vehreä puisto, jossa voitte viettää kaunista kesäpäivää vaikkapa piknikin merkeissä.

Rauhallisesta sijainnista huolimatta loistavat lähipalvelut löytyvät jopa ihan kävelymatkan päästä. Kauppaan ja neuvolaan matkaa on ainoastaan puoli kilometriä. Ala- ja yläaste sijaitsevat niin ikään puolen kilometrin päässä. Lähimpään lukioon etäisyyttä on vajaa puolitoista kilometriä. Lisäksi kilometrin säteellä sijaitsee kymmenisen eri päiväkotia. Kuten mainittua, pariskuntien ohella Aurinkorinne onkin todella oivallinen kohde nimenomaan lapsiperheille.

Kattavat kulku- ja liikenneyhteydet pitävät huolen siitä, että kodista on aina tarpeen vaatiessa helppoa lähteä niin lähelle kuin kauemmaskin – töihin, harrastuksiin, asioimaan, sukuloimaan tai ystäviä tapaamaan. Vain 150 metrin päässä sijaitsee lähin bussipysäkki, josta on suora yhteys mm. Helsinkiin ja Tikkurilaan. Juna-asemalle matkaa on 1,3 kilometriä, lentoasemalle taas alle vartin ajomatka autolla. Tuusulantie ja Lahden moottoritie ovat myös lähellä.

Fiksut neliöt tekevät asumisesta sujuvaa ja mukavaa

Huomionarvoista on sekin, että näissä kolmioissa pinta-ala on käytetty fiksusti: jokaiseen asuntoon kuuluu avarat oleskelutilat sekä mm. kodinhoitohuone. Kaksi pesutilaa sujuvoittavat huomattavasti kiireisiä arkiaamuja. Verkkaisempana aamuna kahvinsa voi puolestaan nautiskella kaikessa rauhassa terassilla auringonnousua ihastellen. Lisäksi asunnon hintaan sisältyy pistokkeellinen autopaikka ja kaksi kylmää varastoa – toinen heti asunnon ulko-oven vieressä ja toinen lähellä autopaikkoja, jolloin esimerkiksi kesä- tai talvirenkaiden ja polkupyörän säilyttäminen käy kätevästi.

Kesäkampanjana premium-kodinkoneet kaupan päälle!

Nyt kannattaa olla nopea, tarjoamme 16.6. mennessä tehtyihin ennakkovarauksiin Premium-kodinkoneet kaupan päälle! Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin kerromme lisää.

 

Kuulostaisiko Aurinkorinne sopivalta kodilta juuri teille? Ilmoita kiinnostuksesi oheisella lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

 

Lisätietoja kohteesta:

  • Oma, läpikulkuliikenteestä vapaa tontti takaa rauhallisen asumisen.
  • Luotettava kaukolämpö pitää huolta lämmön riittävyydestä.
  • Valmis yhtiöhallinto
  • Terassit asuntokohtaisesti joko etelään tai länteen. Lasitus lisämaksusta.
  • Huoltopaketti saatavana erillisellä tilauksella – kysy lisää!

Huoneistoesimerkit

Huoneistotyyppi
Huoneisto
Huoneistoala
Kauppahinta
Velaton MH
Huoneistotyyppi: Paritalo
Huoneisto: 3h+kt+s
Huoneistoala: 73,50 m2
Kauppahinta: 102 400,00 €
Velaton MH: 265 000,00 €
Huoneistotyyppi: Paritalo
Huoneisto: 3h+kt+s
Huoneistoala: 73,50 m2
Kauppahinta: 111 400,00 €
Velaton MH: 274 000,00 €
Huoneistojen E ja F kauppahinta 102 400€, huoneistojen A, B, C ja D kauppahinta 111 400€. Hoitovastike 4,60 €/m2, sisältää myös yhden autopistokepaikan.

Sijainti

Asunto Oy Aurinkorinne, Vantaa
Katso kartalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

RS-Pankki

Keski-Uudenmaan Osuuspankki
Keski-Uudenmaan Osuuspankki
Sibeliuksenkatu 17, 04400 Järvenpää
 0102542504