Asunto Oy Auringonkukka, Vantaa

Ota yhteyttä kohteesta

Asunto Oy Auringonkukka tarjoaa koteja rauhaa ja lähiluontoa arvostaville Vantaan Matarissa

Kuuden kodikkaan paritaloasunnon muodostama asunto-osakeyhtiö Auringonkukka sopii mainiosti esimerkiksi pariskunnille ja perheille, jotka etsivät rauhallista kotia luonnon helmasta läheltä monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia. Asumisrauhan varmistaa kaikenlaisesta läpiajoliikenteestä vapaa oma tontti. Nautitpa sitten sisällä tai ulkona puuhastelusta, Auringonkukka antaa erinomaiset puitteet elämiselle. Aivan taloyhtiön vieressä on myös vehreä puisto, jossa voitte viettää kaunista kesäpäivää vaikkapa piknikin merkeissä.

Rauhallisesta sijainnista huolimatta loistavat lähipalvelut löytyvät jopa ihan kävelymatkan päästä. Kauppaan ja neuvolaan matkaa on ainoastaan puoli kilometriä. Ala- ja yläaste sijaitsevat niin ikään puolen kilometrin päässä. Lähimpään lukioon etäisyyttä on vajaa puolitoista kilometriä. Lisäksi kilometrin säteellä sijaitsee kymmenisen eri päiväkotia. Kuten mainittua, pariskuntien ohella Auringonkukka onkin todella oivallinen kohde nimenomaan lapsiperheille.

Kattavat kulku- ja liikenneyhteydet pitävät huolen siitä, että kodista on aina tarpeen vaatiessa helppoa lähteä niin lähelle kuin kauemmaskin – töihin, harrastuksiin, asioimaan, sukuloimaan tai ystäviä tapaamaan. Vain 150 metrin päässä sijaitsee lähin bussipysäkki, josta on suora yhteys mm. Helsinkiin ja Tikkurilaan. Juna-asemalle matkaa on 1,3 kilometriä, lentoasemalle taas alle vartin ajomatka autolla. Tuusulantie ja Lahden moottoritie ovat myös lähellä.

Fiksut neliöt tekevät asumisesta sujuvaa ja mukavaa.

Huomionarvoista on sekin, että neljän huoneen asunnoissa pinta-ala on käytetty fiksusti: jokaiseen asuntoon kuuluu kolmen makuuhuoneen lisäksi avarat oleskelutilat sekä mm. kodinhoitohuone. Kaksi pesutilaa sujuvoittavat huomattavasti kiireisiä arkiaamuja. Verkkaisempana aamuna kahvinsa voi puolestaan nautiskella kaikessa rauhassa omalla pihalla. Lisäksi asunnon hintaan sisältyy pistokkeellinen autopaikka ja kaksi kylmää varastoa – toinen heti asunnon ulko-oven vieressä ja toinen lähellä autopaikkoja, jolloin esimerkiksi kesä- tai talvirenkaiden ja polkupyörän säilyttäminen käy kätevästi.

 

Kuulostaisiko Auringonkukka sopivalta kodilta juuri teille? Ilmoita kiinnostuksesi oheisella lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

 

Lisätietoja kohteesta:

  • Oma, läpikulkuliikenteestä vapaa tontti takaa rauhallisen asumisen.
  • Luotettava kaukolämpö pitää huolta lämmön riittävyydestä.
  • Valmis yhtiöhallinto
  • Huoltopaketti saatavana erillisellä tilauksella – kysy lisää!

Huoneistoesimerkit

Huoneistotyyppi
Huoneisto
Huoneistoala
Kauppahinta
Velaton MH
Huoneistotyyppi: Paritalo
Huoneisto: 3h+kt+s
Huoneistoala: 73,50 m2
Kauppahinta: 102 000,00 €
Velaton MH: 270 000,00 €
Huoneistotyyppi: Paritalo
Huoneisto: 4h+kt+s
Huoneistoala: 73,50 m2
Kauppahinta: 122 000,00 €
Velaton MH: 290 000,00 €
Hoitovastike 4,60 €/m2, sisältää myös yhden autopistokepaikan, isännöitsijän ja kiinteistöhuollon (ei huolta lumityövuoroista).

Sijainti

Asunto Oy Auringonkukka, Vantaa
Katso kartalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

RS-Pankki

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki
Länsi-Uudenmaan Säästöpankki