Huikea ale kesän lopuille toimituksille

30 %:n alennus kaikista lämmönlähteistä

Vielä ehdit saada talotoimituksen ensi kesälle. Tarjoamme 30 %:n alennuksen lämmitysjärjestelmiin, kun talopaketin toimitus sijoittuu kesän 2024 vakiotoimitusviikoille*. Edun arvo jopa 4900 € riippuen valitsemastasi lämmitysjärjestelmästä.

Nousevien sähkön hintojen takia esim. maalämpö ja vesi-ilmalämpöpumppu ovat suosittuja lämmitysmuotoja energiatehokkuutensa ansiosta. Pienemmissä taloissa poistoilmalämpöpumppu on taas suosittu pienemmän perustamiskustannuksen vuoksi. Tarkemmat tiedot eri lämmitysratkaisuista ja kampanjasta saat alueesi edustajalta.

Tilaa uusi kotisi meiltä nyt ja varmista huikea etu itsellesi!

 

3 helppoa askelta, ja pääset hyödyntämään tarjouksen tulevaan kotiisi! 

  1. Tutustu talomalleihin tilaamalla ilmainen talokirja alta ja löydä unelmiesi koti
  2. Jätä yhteydenottopyyntö
  3. Otamme sinuun yhteyttä, ja pääset talon oston yhteydessä myös hyödyntämään edun!

 

*Kampanja yhdistettävissä toimituksiin, jotka sijoittuvat kesä-heinäkuun 2024 vakiotoimitusviikoille. Voimassa rajoitetun ajan.

Tiesitkö, että Sievitalolta saat juuri sellaisen kodin kuin haluat?

Autamme, kun tavoitteena on unelmien kodin löytäminen. Voit tarkastella talomalleja myös helposti talomallit -sivullamme ja tutustua markkinoiden laajimpaan toimitussisältöön, vaikka olisit vasta harkitsemassa unelmiesi kodin hankintaa. Erilaiset talomallit helpottavat tulevan kodin suunnittelua, kun taloa ei tarvitse suunnitella tyhjästä. Jos sen sijaan toivot täysin uniikkia omanlaista kotia, voit suunnitella kodin Oma malli -palvelun kautta.

Onnellisuutta ei ole ilman vastuullisuutta

Ekologisen elämän rakennus on onnellisuusteko. Sievi Groupin ympäristöystävällinen tapa toimia välittyy myös tytäryhtiöiden toiminnassa ja siten myös asiakkaiden jokapäiväisessä elämässä. Tarjoamme mahdollisuuden valita ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja jokaiselle oman elämän rakennusprojekteihin: esimerkiksi Sievitalo on laatinut jo yli kolmen vuoden ajan ympäristöselvityksen jokaisesta rakentamastaan omakotitalosta. Onnellisen, vastuullisen elämän rakennuspalikat ovat jokaisen saatavilla. Tutustu tarkemmin matkaamme kohti hiilineutraaliutta!

 

Lue lisää

Miksi valita Sievitalo?

Ammattitaitoinen henkilöstö palveluksessasi

Saat osaavan ja ammattitaitoisen edustajan asiantuntijuuden käyttöösi maksutta.

Sellainen koti, kuin haluat

Oma malli -palvelulla saamme tehtyä juuri teille sopivan, uniikin kodin.

Lopputulos, joka toimii!

Paras mahdollinen pohjaratkaisu ja kaunis lopputulos. Koti, joka on toimiva sekä teknisesti että asumisen kannalta.

Turvallisuus edellä

Kanssamme rakentaminen on turvallista ja helppoa.

Taloprojekti, joka pysyy aikataulussa

Vasaran ja naulojen lisäksi meillä on työkalut myös tiedonkulkuun ja aikataulun hallintaan. Projekti pysyy hallinnassa ja valmistuu silloin, kun olemme sopineet.

Vastuu ja vakavaraisuus

Sievitalo on vastuullinen ja vakavarainen toimija. Me vastaamme omista tekijöistämme. Samoin vastaamme talon rakenteista tietyiltä osin jopa 10 vuotta.

Ei piilokuluja

Tiedät, mitä saat ja mitä talotoimitukseen sisältyy. Meidän toimituksemme ei sisällä piilokuluja. Selkeä toimitussisältö kertoo, mitä hinta pitää sisällään. Sen lisäksi se kertoo selkeästi, mitä EI kuulu hintaan.

Huolellinen ja tarkka seuranta takaa onnistuneen taloprojektin

Seuraamme tarkoin suunnitelmia ja huolehdimme esimerkiksi riittävistä lattiavalun kuivumisajoista.

Selkeä ja realistinen budjetti

Saat heti alkuun realistisen kokonaisbudjetin, jossa on helppo pysyä.

Luotettava kumppani

Rahoittajat arvostavat Sievitaloa luotettavana kumppanina.