Oletko sinä uusi Mercedes-Benzin omistaja?

1.11.2016-31.12.2017 käynnissä ollut Mercedes-Benz -kampanja huipentuu 10.2. klo 13 järjestettävään arvontatilaisuuteen, joka lähetetään livenä Facebookin tapahtumasivun kautta. Juontajana tapahtumassa toimii TV:stä tuttu Joanna Kuvaja. Vaikket olisikaan mukana auton arvonnassa, kannattaa osallistua livelähetykseen - luvassa nimittäin vuoden 2018 kampanjan julkistus sekä 2000euron arvoinen yllätyspalkinto, jonka kuka tahansa voi voittaa omakseen!

Etkö ollut mukana arvonnassa? Eikö arpaonni osunut? EI HÄTÄÄ.

Järjestämme huikean livelähetyskilpailun, jossa nopeiten vastannut voittaa 2000 euron arvoisen yllätyspalkinnon! Kysymys sekä palkinto julkistetaan suorassa lähetyksessä, joten kannattaa pysyä kuulolla - kuka tahansa voi nimittäin osallistua ja nopeiten reagoinut voittaa huikean palkinnon. Julkistamme myös 2018 vuoden spektaakkelimaisen kampanjan, joten jos ostohousut on jo edes puoliksi jalassa, kannattaa pysyä kuulolla!

Osta Sievitalo, voita Mercedes-Benz

Sievitalon kanssa talokaupat 31.12.2017 mennessä tehneille tarjottin huikea mahdollisuus voittaa Mercedes-Benz C-sarjan farmariauto, jonka arvo on noin 45 000 euroa! Osallistumisaika on nyt päättynyt, ja arvonta suoritetaan helmikuussa - tarkemmat tiedot arvontatilaisuudesta, johon sinäkin voit osallistua vaikka kotisohvaltasi, tulossa pian!

Miltä näyttää Sievitalon pihassa uusi Mercedes-Benz?

Arvonnan palkintona on Mercedes-Benz C-sarjan 180T-henkilöauto. C-sarjan farmari sopii erinomaisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Se tarjoaa tehokasta suorituskykyä, dynaamista ajettavuutta, tyylikästä designia ja monipuoliset tavaratilat.

Aloita talounelmien toteuttaminen tilaamalla talokirja!

Vuoden 2018 huikea kampanja on täällä!

Mikä ihme on Pesämuna? Voiko vinkkaamallakin osallistua ja minkä suuruinen on vinkkipalkkio? Lue lisää linkkiä klikkaamalla ja osallistu vuoden 2018 huikeimpaan kampanjaan!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Sievitalo
p. 050 445 5900
myynti@sievitalo.fi
Täytäthän osoitetiedot, mikäli valitset postitse lähetettävän talokirjan