Sievitalon modernit trenditalot

Muuttovalmis trenditalomallisto

Trendi-mallistomme edustaa tämän päivän modernia rakennustyyliä. Talojen suunnittelussa kiinnitetty huomiota toimiviin pohjaratkaisuihin ja viihtyisyyteen useilla katetuilla terasseilla. Sopii kaupunkimaisemaan ja tuo raikkaan tuulahduksen idylliseen suomalaiseen maalaismaisemaan.

Talopohjat valittavissa joko TRENDI- tai PERINNE-verhoilulla.


Laura Kauranen, arkkitehti

Malliston suunnittelija,
arkkitehti Laura Kauranen


Trenditalomalliston julkisivuissa on selkeälinjaista, modernia otetta. Ratkaisut sopivat hyvin sekä kaupunkiympäristöön että maaseudun rauhaan.

Trendi- ja perinnetalomalliston pohjaratkaisut ovat ikkunoiden variointia lukuunottamatta toistensa kaltaisia. Suunnittelussa painotettiin pohjaratkaisujen toimivuutta. Malleista haluttiin valoisia ja avaria. Reilut huonekorkeudet antavat tilantuntua mutta tilankäyttö pysyy kompaktina. Kaikkien mallien suunnittelussa huomiota kiinnitettiin erityisesti pesutiloihin. Lasten tai lemmikkieläinten kanssa toimiessa pesutilojen toimivuuden merkitys korostuu. Tämän vuoksi kaikkiin malleihin haluttiin mahdollisuus käyttää kodinhoitohuonetta arkieteisenä, jonne elämisen aiheuttamat sotkut on helppo piilottaa. Suuremmissa malleissa pesutiloja hienosäädettiin edelleen tuomaan arkeen luksusta vanhempien makuuhuoneen avautuvan pukeutumistilan muodossa.

Arjen viihtyisyyttä lisäävät myös runsaat katetut terassit, jotka olemassaolollaan korostavat kotona viihtymisen merkitystä. Pohjaratkaisujen suunnittelussa olemme pyrkineet saamaan erilaisia ratkaisuja eri tonteille ja erilaisiin tarpeisiin.

Unelma kodista syntyy tunteella – Me rakennamme sen taidolla