Talotekniikan toiminta-ajatuksena on tuottaa rakentamisen talotekniikan urakointia sekä kiinteistönhuollon taloteknisiä palveluja. Liiketoiminta-alueita ovat rakennuksien suunnittelu ja rakennusvaihe, käytönaikainen huolto sekä vanhempien rakennusten saneeraus. Tarjoamme rakentamisen ja ylläpidon palveluja yrityksille ja kuluttajille - omaa osaamista hyödyntäen. LVI- ja sähkösuunnittelu sekä urakointi hoituvat meillä nimittäin omalla työvoimalla, ja Talonhoitaja -palvelu sekä muut huoltotyötkin tehdään omien huoltoasentajien toimesta. 

Tavoitteenamme on, että tulevaisuudessa talotekniikan huolto ja ylläpito on asiakkaillemme mahdollisimman vaivatonta.
PALVELUT
KVR-urakointi
Perinteinen kilpaurakointi
Tuntityöt
Huoltosopimukset

Kehitämme palvelujamme markkinalähtöisesti huomioiden asiakaskohderyhmiemme tarpeet. Tästä esimerkkinä on täysin uniikki huoltopalvelu,Talonhoitaja, omakotitalojen asukkaille. Omakotitalojen asukkaat haluavat jatkossa kasvavassa määrin huoletonta asumista. Talonhoitaja-palvelun avulla asukkaat ulkoistavat talotekniikan huoltotoimenpiteet ammattilaisen hoidettavaksi. Näin varmistutaan laitteiden toimivuudesta sekä talon rakenteiden kunnosta koko elinkaaren ajan.

LUVAT KUNNOSSA JA LÄMMITYS HALLUSSA

Sievitalon talotekniikalla on S2-sähköurakointiluvat. Lue lisää TUKESIN sivuilta.

Sievitalon talotekniikka toimii Warmia-lattialämmitysjärjestelmien jälleenmyyjänä. Lue lisää WARMIAN sivuilta.

KIINNOSTUITKO? 

Lähetä tarjouspyyntösi osoitteeseen Sievitalo Oy, Talotekniikka, PL28, 67101 Kokkola tai sähköisenä jouni.kakkuri@sievitalo.fi