As. Oy Espoon Kotimaiseman asumisen mukavuutta

Espoon Kotimaiseman erillistaloissa nautitaan omasta rauhasta, mutta ilman omakotitalon velvollisuuksia. Hyvä suunnittelu näkyy näissä kodeissa helppokäyttöisinä sekä tyylikkäinä tiloina, pintamateriaaleina ja kalusteina. Espoon Kotimaisema tarjoaa monta erilaista pohjaratkaisua ja huoneistokokoa, jotka sopeutuvat monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Kotisi rakentuu kehittyvälle, mutta rauhaiselle pientaloalueelle, jossa kohtaavat omakotitalomaisen asumisen mukavuudet ja mahtavat ulkoilumahdollisuudet moninaisin virkistysaluein. Lähelläsi ovat niin Nuuksion marja- ja sienimetsät, vesistöt, kylän ratsastustalli, useampi golfkenttä ja Vesipuisto Serenaankin pääset alle vartissa autolla taittaen. Helsinkiin matkaa on vain noin 20 kilometriä ja Espoon keskukseen noin 13 kilometriä. Pääset liikkumaan hyvin myös julkista liikennettä käyttäen.

Ennakkovaraajana valitset Espoon Kotimaiseman 16 huoneistosta kotisi ensimmäisten joukossa! Mieleinen pohjaratkaisu, oikeat neliöt, huoneiston sijainti yhtiössä… Voit rauhassa miettiä kotisi valintoja ja ilmettä kanssamme. As. Oy Espoon Kotimaiseman arvioitu valmistuminen on syksyllä 2018.

Elämisen helppoutta täydenpalvelun asunnoissa.
As. Oy Espoon Kotimaiseman edulliseen yhtiövastikkeeseen kuuluu monia helpon asumisen ja elämisen palveluja:
Espoon Kotimaisemassa ei stressata pihanhoidosta. Talon asukkaiden omat pihat sekä yhteiset piha-alueet hoituvat asianmukaisesti kiinteistöhuollon ammattilaisten toimesta. Palvelu sisältyy yhtiövastikkeeseen.
Kaikissa huoneistoissa on murto- ja paloilmoittimet, jotka on kytketty hälytyskeskukseen. Tulipalo tai kutsumaton vieras kodissasi aiheuttavat hälytyksen, ja ammattilaisten apu tulee paikalle nopeasti.
Kotisi ilmastointilaitteiden suodattimen vaihto kuuluu yhtiövastikkeeseen. Puhtaassa sisäilmassa on helppo hengittää, ja kotisi on viihtyisä ja terveellinen asua.
Uusi kotisi on valmiiksi pintavarusteltu. Keittiössä on laadukkaat varusteet energiatehokkaine kylmälaitteineen ja liesineen. Kaikki kiintokalusteet ovat laadukkaita, kestäviä ja helppohoitoisia.
Yhtiössä on maalämpö, joka sisältyy yhtiövastikkeeseen. Maalämpö on ekologista ja energiatehokasta, sillä se käyttää hyväkseen maahan varastoitunutta aurinkoenergiaa. Maalämpöjärjestelmä alentaa pysyvästi lämmityskustannuksia koko taloyhtiössä.
Huoneistoesimerkit
Huoneistotyyppi
Huoneisto
Huoneistoala
Kauppahinta
Velaton MH
Erillistalo
2h+k+s
62,00 m2
Myyty
Myyty
Erillistalo
3h+k+s
71,50 m2
Myyty
Myyty
Erillistalo
4-3h+k+s
86,50 m2
Myyty
Myyty
Paritalo
4-5h+k+s
91,00 m2
Myyty
Myyty
Erillistalo
5h+k+s
92,50 m2
96 403,32 €
334 900,00 €
Erillistalo
4-5h+k+s
102,00 m2
95 322,99 €
356 900,00 €
VIIDELLE ENSIMMÄISELLE SÄHKÖAUTON LATAUSPISTOKE HINTAAN +1600€. Arvioitu hoitovastike 3,60 €/m2/kk. Oma tontti.

Sijainti

Asunto Oy Espoon Kotimaisema, Espoo
Katso kartalla »

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Order

Myynti

Aktia Kiinteistönvälitys Oy
Länsituulenkuja 3
02100 Espoo
Reima Alander
Kiinteistönvälittäjä, LKV
p. 040 505 3736
reima.alander@aktialkv.fi

RS-Pankki